Cristian Leonte sta de vorba cu Dean Thompson, duminica, la "Dupa 20 de ani"

Cristian Leonte sta de vorba cu Dean Thompson, duminica, la  Dupa 20 de ani
Data: 27 Februarie 2015
Cristian Leonte va sta de vorba cu Dean Thompson – Insarcinatul de Afaceri al Statelor Unite ale Americii la Bucuresti - duminica aceasta, de la ora 10:00, la Dupa 20 de ani. Cei doi vor dezbate impreuna probelma Rusiei in momentul actual, cum se vede conflictul cu Ucraina din punctul de vedere al Statelor Unite, dar si despre “inamicii siluetei” ascunsi in bucataria romaneasca.

O discutie interesanta cu reprezentantul celui mai puternic stat al lumii. Au fost raspunsuri directe, unele diplomatice, dar intreg contextul interviului cu domnul Thompson cred ca da imaginea momentului.” – a declarat Cristian Leonte

Care este raspunsul aliatilor americani la amenintarea conflictului dintre Rusia si Ucraina? Vor veni trupe si tehnica americane in Romania, si sub ce forma? Ce rol va avea Centrul de Comanda si Control al NATO in Romania? Cum se vede de la Washington valul de anchetari si arestari in dosare de coruptie din Romania? Care sunt domeniile atractive pentru investitii americane in Romania, si cand vor veni marii investitori?

La toate aceste intrebari Cristian Leonte isi propune sa gasesca raspunsuri duminica, la "Dupa 20 de ani". 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO