Cristiano Ronaldo le-a oferit o cină tuturor colegilor de la națională, dar trei fotbaliști au lipsit

Cristiano Ronaldo le-a oferit o cină tuturor colegilor de la națională, dar trei fotbaliști au lipsit
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 29 Noiembrie 2022
Data actualizare: 29 Noiembrie 2022
După primele două etape de la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar, Portugalia a rușit să adune șase puncte, având victorii pe linie (3-2 cu Ghana și 2-0 cu Uruguay). Astfel, naționala lui Cristiano Ronaldo este deja calificată în faza următoare!

După prima victorie din competiție, cea împotriva ghanezilor, Cristiano Ronaldo a luat inițiativa și a organizat o cină pentru întreg lotul Portugaliei. Potrivit presei din Marea Britanie, superstarul lusitan și-a invitat colegii la un restaurant de lux din Doha, afirmând că întreaga notă de plată va fi achitată de el. Cu toate acestea, căpitanul Portugaliei s-a văzut refuzat de către trei colegi!

Jurnaliștii britanici notează că fotbaliștii care n-au putut să meargă la masa organizată de Cristiano Ronaldo au fost Jose Sa, Bernardo Silva și Joao Cancelo. Însă aceștia au avut un motiv foarte bine întemeiat atunci când și-au refuzat căpitanul: ei au mers în Qatar alături de familiile lor, astfel că și-au dorit să își petreacă seara alături de cei dragi.

Federația Portugheză de Fotbal chiar a postat în mediul online un selfie pe care fotbaliștii și l-au făcut la cină, arătând întregii planete cum se relaxează după o victorie importantă.

Vezi și: Selly: „Contract de 1 milion de euro”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!