Cristiano Ronaldo și fotografia de peste 8,8 milioane de like-uri: “Un tată mândru!”

Cristiano Ronaldo și fotografia de peste 8,8 milioane de like-uri: Un tată mândru!
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 27 Ianuarie 2022
Data actualizare: 27 Ianuarie 2022
Cristiano Ronaldo este un om împlinit din toate punctele de vedere. Anul acesta, fotbalistul urmează să-și mărească familia. 

Georgina Rodriguez, partenera sa de viață, va aduce pe lume gemeni. Cuplul a făcut anunțul în octombrie, pe Instagram, iar la sfârșitul lunii decembrie, Georgina a dezvăluit sexul bebelușilor: băiat și fetiță. 

Portughezul și bruneta sunt împreună din 2016 și s-au cunoscut la Madrid, în magazinul în care tânăra lucra ca asistent de vânzări.

Alana Martina este primul copil al cuplului Ronaldo – Georgina Rodriguez, dar al patrulea pentru fotbalist, care a apelat de două ori la mame surogat. Cristiano mai are un băiat, Cristiano Jr. (11 ani), și pe gemenii Eva și Matteo. 

Chiar dacă este nelipsit de pe terenul de fotbal, Cristiano își face mereu timp pentru copiii săi. Starul lui Manchester United a postat recent o fotografie pe Instagram, în care apare alături de toți cei patru copii. 

Imaginea a adunat peste 8,8 milioane de like-uri în timp record. “Un tată mândru!”, a scris Ronaldo în dreptul fotografiei în care apare pe plajă cu Alana, Eva, Matteo și Cristiano Jr. 

“O să-ți faci o echipă de fotbal!”, “Chiar ești un tată mândru!”, “Mereu îți faci timp pentru familia ta! Te iubim”, “Încă doi sunt pe drum! O să fii un tată minunat”, i-au scris fanii. 

Unul dintre internauți a glumit și a spus că Ronaldo ar trebui să se oprească din făcut copii: “Omul ăsta are nevoie de un prezervativ”. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram 




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!