Croitoreasa de la Românii au talent: „Merg în fiecare seară la karaoke. Cobor din casă și intru direct în club”

Croitoreasa de la Românii au talent: bdquo;Merg în fiecare seară la karaoke. Cobor din casă și intru direct în club
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 11 Februarie 2019
Data actualizare: 11 Februarie 2019
Ana-Maria Pantaze, tânăra de 38 de ani care a primit primul Golden Buzz în noul sezon Românii au talent, a explicat cum a gestionat ea valul imens de simpatie cu care a fost primită de români.

Croitoreasa din București care a uimit juriul de la Românii au talent a fost invitata lui Cătălin Măruță, luni după-amiază. Ana-Maria Pantaze le-a mărturisit fanilor emisiunii că a fost și încă este impresionată și recunostătoare tuturor celor care au susținut-o pe scenă.

„Mă impresionează și pe mine gesturile pe care le fac oamenii. Prietenii mei s-au bucurat foarte mult și au rămas surprinși”, a declarat vădit emoționată Ana-Maria. Artista amatoare a povestit că nu a avut bani pentru a-și urma pasiunea de a cânta și că tot ce a putut face până la această vârstă a fost să meargă în club, la karaoke.  

„La 18 ani m-am apucat de karaoke. Eu merg în fiecare seară, pentru că e la doi pași de mine. Doar cobor din casă și intru în club. Pot să mă descarc acolo. Karaoke e pentru oricine și acolo te duci ca să te relaxezi”, a spus Ana-Maria Pantaze, dezvăluind că cel care a convins-o să încerce o carieră în muzică a fost tatăl ei. Iată cum au reacționat cei patru jurați când au auzit-o cântând!

Tânăra din București a fost invitată de Măruță că cânte o melodie live, în platou, iar ea a ales piesa Tu nu ai avut curaj, interpretată de la Mădălina Manole. Emoționată peste măsură, fiindcă s-a aflat pentru prima dată la un show TV, Ana-Maria a uitat versurile piesei. Încurajată de Măruță, croitoreasa de la Românii au talent a reluat melodia, de data aceasta fără probleme. Iată momentul!

FULLSCREEN
Croitoreasa de la Românii au talent: „Merg în fiecare seară la karaoke. Cobor din casă și intru direct în club”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies