Cu ce se confruntă Eugenia Șerban, după ce a învins cancerul: „Stau prost cu banii”

Cu ce se confruntă Eugenia Șerban, după ce a învins cancerul: bdquo;Stau prost cu banii
Citeste mai mult despre: Eugenia Serban, Eugenia Serban cancer,
Data publicarii: 23 Septembrie 2021
Data actualizare: 23 Septembrie 2021
În urmă cu doi ani, Eugenia Șerban a fost diagnosticată cu două forme agresive de cancer și a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Acum, din fericire, actrița s-a vindecat, dar problema actuală o reprezintă banii.

Anul trecut, Eugenia Șerban făcea un anunț cutremurător și neașteptat. Fusese diagnosticată cu două tipuri de cancer, iar atunci se afla în perioada de recuperare, după ce a suferit și mai multe intervenții chirugicale. ”Trecând peste o astfel de perioadă, nu cred că mă va mai doborî nimic. Am avut un psihic foarte bun”, spunea atunci actrița în emisiunea Vorbește lumea.

Iată că, din fericire, Eugenia Șerban a învins boala, iar acum se gândește deja să revină pe micile ecrane. "Sunt bine din toate punctele de vedere", a spus actrița pentru Impact.ro.

Se pare că, totuși, o problemă o reprezintă banii, perioada aceasta de pandemie fiind mai grea pentru toți artișii. "Stau prost cu banii, ca toată lumea, e un subiect delicat, prefer să nu vorbesc despre asta. Nu cred că se vor mai face prea curând alte telenovele, dar vor fi seriale tv, să vedem ce va urma, suntem în discuții, aștept contracte", a mai declarat pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies