Cu ce se ocupă în prezent Alessandro Mucea, la un an de la câștigarea concursului SuperStar

Cu ce se ocupă în prezent Alessandro Mucea, la un an de la câștigarea concursului SuperStar
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 14 Noiembrie 2022
Data actualizare: 14 Noiembrie 2022
Alessandro Mucea a cucerit telespectatorii din România, care au urmărit anul trecut concursul SuperStar. Tânărul a primit cele mai multe voturi în finală și s-a bucurat de marele premiu în valoare de 1 milion de lei. 

La audiții, Alessandro Mucea a spus că vine din localitatea Cotu Vameș, județul Neamț. Îi place să se joace cu cuburi rubice și să se plimbe singur prin parc. Se declară o persoană timidă, mai ales în fața camerelor de filmat. Îl atrag baladele și melodiile în limba franceză. 

Cu ce se ocupă în prezent Alessandro Mucea

După participarea sa la concursul SuperStar, Alessandro Mucea s-a ales cu foarte mulți admiratori. Tânărul are chiar și un grup al fanilor pe Facebook. O doamnă, care l-a întâlnit recent pe fostul concurent, a povestit cu ce se ocupă acesta în prezent. 

„Alessandro face ce trebuie pentru cariera lui muzicală. L-am întâlnit la Opera Națională din București, unde venise să își vadă profesoara de canto, care interpreta rolul Antoniei din opera Povestirile lui Hofmann. Mi-a spus că se pregătește pentru admitere la Conservator. În București a început orele de canto clasic, ia de ceva timp ore de pian și teorie muzicală și, totodataă, merge la British Council la curs de limbă engleză. Este ocupat și cu înregistrari pentru Casa de Producție. Nu e prima dată când îl întâlnesc la concerte de muzică clasică. L-am întâlnit și în Viena la un concert cu muzica lui Mozart la Musikverein, celebra sală de unde se transmite Concertul de Anul Nou în toată lumea. Bravo și mult succes în tot ceea ce ți-ai propus”, a scris ea. 


Alessandro Mucea nu este foarte activ pe rețelele sociale, dar recent le-a împărtășit urmăritorilor că și-a luat permisul de conducere. El a postat o fotografie în care apare la volanul unei mașini. Tânărul a primit zeci de mesaje de apreciere: 

„Să o stăpânești sănătos și mult succes în muzică!”, „Să o stapanești sănătos, Alex! Un mare bravo pentru toate realizările tale”, „Salutare! Ce ne mai zici? Ceva proiecte noi?”, i-au scris internauții. 

„Mulțumesc. Am să vin cu ceva în curând, acum sper că o să vă placă”, a răspuns Alessandro. 

Tânărul a împlinit luna trecută 19 ani și a sărbătorit alături de cei dragi. (vezi galeria foto)

 

Sursă foto: Instagram/ mucea_alessandro

Vezi și: Brad Pitt se mută în România


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!