Cu ce se ocupă în prezent Tudorel Popa, „omul-bormașină” de la Românii au talent

Cu ce se ocupă în prezent Tudorel Popa, omul-bormașină de la Românii au talent
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 18 Ianuarie 2022
Data actualizare: 21 Ianuarie 2022
Tudorel Popa a devenit cunoscut în toată țara, după prestațiile sale amuzante de la Românii au talent. Cu aproximativ 9 ani în urmă, concurentul a impresionat juriul, dar și publicul cu talentul său uimitor de a imita diverse persoane, dar și obiecte. 

Simpaticul Tudorel a devenit imediat favoritul telespectatorilor, fiind deseori invitat în emisiunea „La Măruță”, povestind despre activitățile sale. Anul trecut, în plină pandemie de coronavirus, el a încercat să le aducă oamenilor zâmbetul pe buze cu propria „emisiune” pe pagina de Facebook. Cu îndemnul pe care chiar el l-a făcut celebru: „Să trecem la treabă”, Tudorel își distra prietenii și urmăritorii pe contul său de socializare, punând muzică și imitând personaje și sunete.

Tudorel Popa este din Tulcea, iar în această vară s-a ocupat de organizarea excursiilor și plimbărilor în Delta Dunării. Cu siguranță, turiștii pe care i-a însoțit s-au simțit extraordinar în compania lui. Mulți dintre cei care îl cunosc spun că Tudorel este este un om de o bunătate rară, care mereu tinde să-i ajute pe alții. În ciuda faptului că a crescut pe stradă și în orfelinat, Tudorel Popa a găsit puterea ca, la rândul lui, să-i ajute pe copiii orfani sau pe bătrânii neajutorați.

Oamenii care îl întâlnesc întâmplător pe Tudorel, îl roagă să imite pe cineva, iar filmulețele ajung imediat virale pe rețelele sociale. Un exemplu este și video-ul de mai jos în care bărbatul îl imită pe un alt concurent de la Românii au talent- Gigel Frone


Sursă foto: Facebook/ Tudorel Popa

Vezi și: 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!