Cu cine a ținut Casa Regală în scandalul dintre Meghan Markle și Kate Middleton

Cu cine a ținut Casa Regală în scandalul dintre Meghan Markle și Kate Middleton
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, Kate Middleton,
Data publicarii: 13 Martie 2021
Data actualizare: 10 Iulie 2021
Se pare că, Meghan a fost susținută de Buckingham Palace în conflictul pe care aceasta l-ar fi avut cu Kate Middleton, chiar înainte de nunta sa cu Prințul Harry.

 

Interviul-eveniment al lui Oprah cu Meghan Markle și Prințul Harry a scos la iveală tot felul de dezvăluiri șocante despre viața cuplului în familia regală britanică.

 

Cu toate aceste, unele informații pe care Meghan le-a oferit lui Oprah par să fie mai nuanțate, iar jurnaliștii britanici analizează și demontează, bucățică cu bucățică, fiecare poveste a acesteia.

Astfel, în timpul interviului, Meghan sugerează că ajutoarele regale au ținut cu alți membri ai familiei regale în defavoarea ei. Asta, după ce a menționat că a fost profund rănită de știrile conform cărora, înainte de nuntă, ea și Kate Middleton ar fi fost angajate într-un conflict.

”Erau dispuși să mintă ca să-i protejeze pe alți membrii ai familiei, dar nu erau dispuși să spună adevărul și să ne protejeze pe mine și pe soțul meu”. 

Cu câteva luni înainte de nunta lui Harry și Meghan, în 2018, s-a scris că Ducesa de Sussex a făcut să plângă pe Kate Middleton la o sesiune de probă a rochiilor de domnișoară de onoare.

În interviul cu Oprah însă, Meghan spune că ”s-ar întâmplat exact invers” - ea a fost lăsată cu ochii în lacrimi de Kate, care mai târziu și-a și cerut scuze pentru incident.

Acum câteva zile, The Times a scris cum Kate a venit la Nottingham Cottage, cu flori, apoi la casa din Kensington Palace a lui Meghan și Harry, ca o ofertă de pace din partea casei regale. Conform publicației, Meghan i-ar fi trântit ușa în față Ducesei de Cambridge.

Mai există o variantă a acestei povești, relatată de  Omid Scobie, prieten al lui Meghan și autorul biografiei ”Finding Freedom”, care spune că, de fapt, nimeni nu a plâns în timpul acelui presupus scandal. ”Nimeni nu a vărsat nicio lacrimă”.

Foto: Getty

 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies