Cu cine s-a iubit Melania înainte să se mărite cu Donald Trump

Cu cine s-a iubit Melania înainte să se mărite cu Donald Trump
Citeste mai mult despre: Melania Trump, Donald Trump, fostul iubit,
Data publicarii: 27 Februarie 2019
Data actualizare: 19 Octombrie 2020
Nu se știu foarte multe lucruri despre viața amoroasă a Melaniei dinainte de vârsta de 28 de ani, când l-a cunoscut pe Donald Trump, actualul președinte al SUA.

A avut Melania vreun iubit înainte de Donald Trump? Un bărbat pretinde că a fost prima dragoste a Melaniei și că ei doi au avut parte de o relație intensă care a durat câteva luni, pe vremea când aceasta trăia încă în Slovenia.

Foto: Getty

Într-un interviu pentru ABC, Jure Zorcic pretinde că prima sa întâlnire cu Melania, care atunci se numea Melanija Knavs, a fost "ca-n filme". Erau în oraș, el era pe motocicletă când a văzut-o. Conform lui Zorcic, se întâmpla în vara lui 1991, când "pentru noi, începea o nouă era politică, iar orașul era gol, blocat de armată."

Zorcic a mai spus că a fost impresionat de stilul vestimentar al Melaniei, mărturind că outfit-ul acesteia din piele i s-a părut cea mai elegant lucru pe care îl văzuse în viața lui. Melania i-a acceptat invitația la cafea, iar Zorcic spune că ei doi au petrecut vara împreună, mergând de câteva ori la mare alături de prietenii lor. 

Însă Melania și-a dorit dintotdeauna să plece din Slovenia, conform lui Zorcic.  "Voia să trăiască afară, în Italia, Frața, o viață de model", a declarat el pentru ABC News. La scurt timp, Melania s-a despărțit de el, făcând naveta între Paris și Milano, înainte de a se îndrepta spre New York, în 1996.

La ora actuală, Melania Trump este Prima Doamnă a Statelor Unite, însă era cunoscută și înainte de a se muta la Casa Albă.
Căsătoriți de peste 13 ani, Melania și Trump s-au întâlnit când ea avea 28 de ani, la șapte ani după ce Zorcic pretinde că ar fi fost iubitul ei.

Un articol din Vanity Fair despre Prima Doamnă consemnează că purtătoarea de cuvânt a Melaniei, Stephanie Grisham, a declarat că Melania nu a avut parte de multe întâlniri romantice după mutarea în State, din cauza programului solicitant pe care îl avea în calitate de model.

Agenția de modelling a Melaniei i-a făcut cunoștință cu primul ei coleg de apartament, un fotograf pe nume Matthew Atanian. Acesta a declarat pentru Vanity Fair că Melania nu era extrem de fascinată de viața de noapte sau măcar să-și facă prieteni noi. "Obișnuia să bea foarte multă apă... Era hotărâtă să facă mulți bani ca model.”

Apoi, în 1998, în timpul unei petreceri din cadrul Săptămânii Modei la New York, Melania l-a cunoscut pe Trump. Cei doi au început să iasă împreună, iar Atanian spune că obișnuia să râdă de ea pe acest subiect. Cu toate acestea, Melania și-a apărat decizia de a fi cu Trump, spunându-i colegului său de apartament că "Donald este un bărbat adevărat". 

Cei doi s-au căsătorit în 2005, însă relația lor a fost descrisă, de-a lungul timpul, mai puțin decât ideală, Donald fiind acuzat în numeroase rânduri de infidelitate.

Melania și Donald Trump au împreună un băiețel de 12 ani, Barron Trump. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies