Cu cine seamănă Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol. Noi mărturisiri ale artistului

Cu cine seamănă Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol. Noi mărturisiri ale artistului
Citeste mai mult despre: Smiley, divertisment, Gina Pistol, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 08 Aprilie 2021
Data actualizare: 08 Aprilie 2021
Acum aproape o lună, Smiley și Gina Pistol au devenit părinții unei fetițe, pe care au numit-o Josephine Ana. Recent, în podcastul „Fain și simplu”, prezentat de Mihai Morar pe Youtube, Smiley a vorbit despre bucuria pe care o trăiește de câteva săptămâni, în calitate de tătic. 

Pe lângă amintirile legate de copilăria lui, de momentul când a decis să se ocupe de muzică, dar și emoțiile din prezent, trăite în calitate de tatic, Smiley a povestit și cu cine seamănă micuța Josephine Ana. Potrivit artistului, fetița a împrumutat mai multe trăsături de la mama sa: 

„Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. (…) Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri. Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”, a spus Smiley în cadrul podcastului ”Fain și Simplu”.

Smiley a mai vorbit și despre relația lui cu Gina, menționând că au multe în comun:

Ea pentru mine a fost și este ce aveam eu nevoie ca și prezență feminină în viața mea, pentru că mă regăsesc ...regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac, în general, la oameni...în Gina. Adică este super jovială, super de gașcă, are un simț al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea, oriunde am fost m-am simțit excepțional, n-am simțit niciodată un moment de plictiseală. Ne plac același gen de cântăreți, de trupe,...ne place aceeași mâncare, suntem foarte asemănători din multe puncte de vedere”. 

Sursă foto: Instagram/ smiley_omul

Vezi și: Ce fac băieții pe Tik Tok?!

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies