Cuba Gooding Jr a anunțat că se predă poliției din New York, dar neagă acuzațiile care i se aduc

Cuba Gooding Jr a anunțat că se predă poliției din New York, dar neagă acuzațiile care i se aduc
Autor: Dan Brumar
Data: 13 Iunie 2019
Actorul Cuba Gooding Jr (51 de ani) se va preda poliției din New York în cursul zilei de joi (13 iunie). Starul neagă că ar fi pipăit o femeie într-un club.

Cuba Gooding Jr, pe numele căruia a fost formulată o plângere de agresiune sexuală, spune că are încredere în sistemul american de justiție. El a negat acuzațiile aduse de femeia care a pus poliția pe urmele lui, însă a precizat că se va preda în cursul acestei zile. Oamenii legii nu l-au găsit la domiciliu zilele trecute când au venit să-l ridice de acasă.

Într-un scurt interviu acordat TMZ în fața unui aeroport din SUA, actorul a declarat că imaginile surprinse de camerele de supraveghere din clubul în care a fost duminica trecută vor demonstra că nu a pipăit nicio femeie.

„Am încredere în sistem și o să las procesul să vorbească. Există o casetă care arată ce s-a întâmplat de fapt. Ăsta-i cel mai important lucru”, a spus actorul. Întrebat ce anume s-a întâmplat în noaptea cu pricina și de ce a ajuns o femeie să sune la poliție, Cuba Gooding Jr a răspuns că a fost o ieșire ca oricare alta, într-un local în care a întâlnit oameni cu care s-a distrat.

Cuba Gooding Jr a fugit din local 

Presa de peste Ocean scrie că actorul a fugit din clubul new-yorkez în momentul în care femeia agresată a sunat la poliție. Conform declarațiilor acesteia, Cuba Gooding Jr era băut, iar ea s-a oferit să-i dea un pahar cu apă. În acel moment, pe neașteptate, actorul i-ar fi atins sânii. 

Cuba Gooding Jr a fost chemat în judecată de femeia care pretinde că a fost agresată. Aceasta trebuie să dovedească acuzațiile, altfel va fi nevoită să plătească o sumă impresionantă de bani pentru defăimarea unui star de cinema. 

Actorul australian Geoffrey Rush a devenit milionar în dolari în urma unui proces asemănător, în care partea acuzatoare nu a putut dovedi că actorul este un „prădător sexual”.

Vezi și:

FULLSCREEN
Cuba Gooding Jr a anunțat că se predă poliției din New York, dar neagă acuzațiile care i se aduc
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO