Cuba Gooding Jr, cercetat de poliție pentru că ar fi pipăit o femeie

Cuba Gooding Jr, cercetat de poliție pentru că ar fi pipăit o femeie
Citeste mai mult despre: Cuba Gooding Jr, agresiune sexuala, pipait,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 11 Iunie 2019
Data actualizare: 19 Octombrie 2021
Actorul Cuba Gooding Jr e investigat de Poliția din New York după ce o femeie de 30 de ani a depus plângere pe numele său.

Câștigător al unui premiu Oscar, Cuba Gooding Jr se alătură grupului tot mai mare de actori acuzați de agresiune sexuală. Conform presei de peste Ocean, o femeie s-a plâns că actorul în vârstă de 51 de ani a atins-o pe sâni într-un bar din New York. 

În plângerea depusă la poliție se arată că Gooding Jr era sub influența alcoolului în momentul agresiunii. Incidentul s-a petrecut duminică seară. Conform Daily Beast, femeia i-a dat actorului un pahar cu apă fiindcă acesta consumase mult alcool.

Nu se știe dacă cei doi se cunoșteau, însă un oficial al poliției a declarat pentru publicația citată că actorul a atins-o pe sâni pe femeie în timpul unei conversații aparent amicale. 

Citește și: Actorul Geoffrey Rush s-a îmbogățit în urma procesului intentat unui ziar. Câți bani a câștigat în instanță

Martorii susțin că victima a reacționat vehement după ce a fost atinsă de actor. Pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de intervenția agenților de pază, scrie The Post. Femeia agresată a chemat poliția, însă Cuba Gooding Jr a părăsit localul înainte ca oamenii legii să ajungă la locul incidentului.

Cuba Gooding Jr nu a reacționat în niciun fel până acum, însă e de așteptat ca acesta să fie chemat în judecată pentru agresiune sexuală. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din bar ar putea face lumină în acest caz.

Cuba Gooding Jr, căutat de poliție în 2012

Actorul Cuba Gooding Jr a mai avut probleme cu legea în 2012, când Poliția din New Orleans a emis un mandat de arestare pe numele lui. Actorul a fost căutat de poliție după ce o chelneriță dintr-un bar din Cartierul Francez a depus plângere pentru agresiune. Femeia declara atunci că actorul a devenit violent când i s-a cerut să părăsească barul și a bruscat-o de două ori.

Cuba Gooding Jr a fugit din local înainte ca poliția să intervină. Ulterior, actorul și victima agresiunii sale au ajuns la o înțelegere amiabilă. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies