Culturistul Yuri Tolochko a divorțat de Margo, păpușa gonflabilă care i-a devenit soție 

Culturistul Yuri Tolochko a divorțat de Margo, păpușa gonflabilă care i-a devenit soție
Data publicarii: 16 Martie 2021
Data actualizare: 18 Iunie 2022
Culturistul din Kazakhstan, care în urmă cu câteva luni șoca internetul cu poze de la nunta cu păpușa lui sexuală, surprinde din nou. Acesta a divorțat de Margo și și-a făcut o nouă relație. Crezi că e vorba despre o femeie? Ei bine, nu!

Anul trecut, Yuri Tolochko a luat-o de soție pe Margo, o păpușă de silicon destinată adulților, dar cu câteva zile înainte de Crăciun acesta a trebuit s-o ducă pe Margo la un doctor pentru păpuși sexuale pentru a o repara. Culturistul nu a putut face față distanței și și-a înșelat “soția” de mai multe ori, cu mai multe obiecte ciudate, cât aceasta era la reparat.

Potrivit ladbible.com, Yuri Tolochko a declarat că s-a despărțit de Margo și că acum are o nouă soție: “Nu sunt încă pregătit să vorbesc despre motivele divorțului."

Dacă pentru oameni era ciudat să-l vadă alături de Margo, noua lui iubită, Lola, este ceva nemaivăzut. Păpușa are cap de femeie și corp de pui. Aceasta îndeplinește mai multe funcții sexuale, iar Yuri pare mult mai încântat de ea. Acesta a mai declarat că își dorește să aibă harem, bineînțeles – format din păpuși sexuale. 

Reacțiile fanilor au fost împărțite. Dacă unii l-au susținut în decizia despărțirii de Margo și au apreciat-o pe Lola, noua lui iubită, alții au fost oripilați de cum arată păpușa și i-au scris chiar că îl vor bloca pe Instagram. 

Sursă foto: Instagram Yuri Tolochko

Vezi cum arată nouă lui iubită în galeria foto de mai jos

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies