Cum a aflat o femeie ca sotul ei era bigam

12 Ianuarie 2018, 13:15

Cum a aflat o femeie ca sotul ei era bigam
In zilele de astazi, casniciile nu mai dureaza pentu totdeauna. Insa, acest lucru nu inseamna ca oamenii sunt deziluzionati de ideea de casnicie. 

Recasatoriile sunt un lucru comun in prezent si sunt dovada ca daca prima casnicie nu a mers, poate a doua va functiona mai bine. 

Daca iti doresti sa te casatoresti a doua oara, mai bine ai astepta pana cand divortul este oficial, deoarece bigamia este ilegala in multe tari si ar fi o fapta iresponsabila sa faci acest lucru intentionat, incalcand legea. 

Cu toate acestea, oamenii bigami sunt descoperiti mai devreme sau mai tarziu, insa cei mai multi nu sunt prinsi la televiziunile nationale. 

Un bigam a fost prins cand una dintre sotiile sale l-a vazut la o emisiune din Marea Britanie. 

Emisiunea era And and Dec's Saturday Night Takeaway, iar dupa acest dezastru este mai mult ca probabil ca si mai multi oameni vor urmari acest show. 

Helen Gundry lucreaza ca mananger in retail si a crezut ca sotul ei, Daniel Gundry lucreaza in Dubai. 

Intr-o seara, femeia a dat drumul la televizor si a fost oripilata cand si-a vazut sotul care se presupunea sa locuiasca in Estul Mijlociu cu alta femeie, pe nume Sue Brooker. 

Iata momentul video surprins de femeia inselata. 

Cuplul facea parte din emisiune ca invitati la nunta surpriza a surorilor Brooker. Dupa ce emisiunea a fost difuzata la televizor, Helen Gundry a lasat un comentariu pe pagina de Facebook a emisiunii, comentariul devenind viral:"Mi-a placut nunta si invitatii surpriza. Nu mi-a placut partea in care sotul meu care se presupunea ca lucreaza in Dubai (Daniel Gundry) a intrat cu alta femeie la brat, de care zicea ca s-a despartit acum un an. Avem o fata de 15 ani impreuna care este in soc."

Dupa acest comentariu, s-a descoperit ca Daniel Gundry s-a casatorit cu Brooker cu Emirati, Dubai. Dupa acest moment rusinos, ambele sotii s-au decis sa il paraseasca si l-au raportat la politie. 

Gundry a fost judecat si inchis pentru 6 luni la inchisoare, iar cele doua femei au devenit prietene. 

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO