Cum a ajuns o femeie de 98 de ani să aibă 280 de stră-strănepoți. Povestea incredibilă a lui Gracie Snow din Kentucky

Cum a ajuns o femeie de 98 de ani să aibă 280 de stră-strănepoți. Povestea incredibilă a lui Gracie Snow din Kentucky
Citeste mai mult despre: viral, femeie batrana,
Data publicarii: 09 Martie 2023
Data actualizare: 09 Martie 2023
O bătrână de 98 de ani se poate lăuda că are 280 de stră-strănepoți până în prezent. Căsătorită la vârstă de 16 cu un bărbat de 50 de ani, femeia a ajuns să aibă 13 copii, iar în prezent și-a cunoscut cea mai tânără stră-strănepoată

MaeDell Taylor Hawkins, o bătrână de 98 de ani din Kentucky, are o familie de-a dreptul impresionanta. Căsătorită de la vârstă de 16 ani, cu un bărbat mult mai în vârstă, de 50 de ani, femeia a ajuns în prezent să aibă 106 nepoți, 222 strănepoți, 234 stră-strănepoți, și 37 de stră-stră-strănepoți.

„Avea 16 ani când s-a căsătorit cu el. El avea 50. E o diferență foarte mare. El deja avea 10 copii. Soția lui a murit în timp ce năștea gemeni acasă. El lucra la calea ferată. A trebuit să se întoarcă la muncă. Avea nevoie de cineva care să aibă grijă de copii”, a spus Gracie Snow Howell, una dintre nepoatele lui Zhavia Whitaker.

De curând, MaeDell Taylor Hawkins și-a cunoscut și cea mai mica stră-strănepoată, o fetiță pe nume Zhavia Whitaker, în vârstă de doar șapte săptămâni. Întâlnirea emoționantă a avut loc la azilul de bătrâni în care este internată femeia.

Alături de cele două s-au aflat și fiica lui MaeDell Hawikins, Frances Snow, nepoata ei, Gracie Snow Howell, strănepoata ei, Jacqueline Ledford și stră-strănepoata ei, Jaisline Wilson.

 „Șase generații în viață. MaeDell, Frances, Gracie, Jacqueline, Jaisline și Zhavia”, a scris ea.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!