Cum a ajuns sa arate "Betty cea urata" la 40 de ani. Actrita Ana Maria Orozco, protagonista variantei columbiene a serialului "Neveste disperate"

Cum a ajuns sa arate  Betty cea urata  la 40 de ani. Actrita Ana Maria Orozco, protagonista variantei columbiene a serialului  Neveste disperate
Data: 22 Iunie 2014
Actrita columbiana Ana Maria Orozco a devenit cunoscuta in intreaga lume dupa ce a jucat in serialul de succes "Betty cea urata/Yo soy Betty, la fea".

Serialul "Betty cea urata", pentru care Ana Maria Orozco a fost nevoita sa-si schimbe complet aspectul pentru a se transforma intr-o femeie extrem de urata, dar inteligenta, a avut peste 160 de episoade, filmarile incepand in 1999, cand Ana Maria Orozco avea 26 de ani.

Pentru prestatia ei in acest serial, Ana Maria Orozco a primit Premiul Eca pentru cea mai populara femeie a anului 2001 si premiul pentru "cea mai buna actrita a anului”, oferit in cadrul galei INTE Award 2002.

Dupa succesul din "Yo soy Betty, la fea" si continuarea acestuia - "Eco Moda", Ana Maria Orozco, care va implini 40 de ani in luna iulie a acestui an, a mai jucat intr-un alt serial cunoscut "Amas de casa desesperadas", varianta columbiana a celebrului "Neveste disperate".

Ea a jucat in primul sezon al acestuia, in 2007, dar apare si in sezonul doi, filmat in 2011. In 2012, actrita columbiana a aparut intr-un alt serial - "Mi problema con las mujeres".

Ana Maria Orozco este casatorita a doua oara si are o fiica, Lucrecia, in varsta de 9 ani.

Mediafax

FULLSCREEN
Cum a ajuns sa arate "Betty cea urata" la 40 de ani
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies