Cum a apărut Jared Leto la Met Gala, balul mascat anual de la New York

Cum a apărut Jared Leto la Met Gala, balul mascat anual de la New York
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 07 Mai 2019
Data actualizare: 07 Mai 2019
Actorul american, distins cu Oscar pentru rolul său din Dallas Buyers Club, a respectat tema din acest an a celebrului bal mascat de caritate de la New York. Poate prea mot-a-mot.

Ca în fiecare an în luna mai, celebrități din lumea filmului, muzicii și televiziunii participă la New York la Met Gala, un bal mascat devenit tradiție. Evenimentul, o gală de binefacere în slujba Institutului de Costume al Muzeului Metropolitan de Artă, prilejuiește deschiderea expoziției de modă Institutului de Costume.

În acest an, starurile invitate la gală au fost sfătuite să poarte ținute cât mai „nenaturale” și ieșite din comun, ceea ce le-a permis excentricilor să se simtă ca peștele în apă.

Jared Leto (47 de ani) nu a făcut excepție și a venit la Met Gala cu propriul cap în brațe. De fapt, cu o replică a valorosului său cap realizată din ceară.

La intrarea în sală, actorul a ridicat căpățâna în aer ca s-o vadă toată lumea. Dar, în cea mai mare parte a timpului, Leto și-a purtat cu mândrie accesoriul neobișnuit ca pe o caschetă sau un coif de mare cavaler.

Actorul Jared Leto nu e singurul care a apărut la un eveniment cu propiul cap în brațe. În februarie 2018, un model Gucci a defilat pe podium la Săptămâna modei de la Milano în aceeași manieră. Dar, parcă, lui Jared Leto îi vine mai bine acest accesoriu. Nu credeți la fel? 

Vezi în GALERIA FOTO mai multe poze cu Jared Leto de la celebrul bal mascat!

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies