Cum a cucerit-o Ilie Năstase pe iubita lui, Ioana: ”Dacă n-avem tupeu la 72 de ani, când naiba să avem?”

Cum a cucerit-o Ilie Năstase pe iubita lui, Ioana: Dacă n-avem tupeu la 72 de ani, când naiba să avem?
Citeste mai mult despre: Ilie Nastase, Ioana Simion, iubita lui,
Data publicarii: 04 Martie 2019
Data actualizare: 04 Martie 2019
La 72 de ani, Ilie Năstase își reface viața, după divorțul de Brigitte Sfăt, alături de Ioana Simion, cu 29 de ani mai tânără.

Invitat în platoul emisiunii ”La Măruță” de la PRO TV, Ilie Năstase a povestit, cu umorul binecunoscut, cum a întâlnit-o prima oară pe actuala lui iubită. 

Citește și: Brigitte, dezvăluiri șocante despre o concurentă din Ferma

Fostul jucător de tenis a dezvăluit că, în luna august a anului trecut, se afla, alături de fiica sa, Emma, într-un restaurant la malul mării.

Aici a remarcat-o prima oară pe frumoasa brunetă, care se ridicase de la masă pentru a merge la toaletă. ”Era cam la 10 metri de mine. Încă n-o vedeam bine, dar se mișca bine”.

”Când s-a întors la masă, am chemat chelnerul și i-am zis: te rog frumos, pot să-i trimit o băutură domnișoarei de acolo? La care fata mea, care are 13 ani, îmi spune: nu se face așa ceva, pe mine mă duci acasă! Am rămas blocat. Am lăsat-o să plece. Am mai chemat o dată chelnerul. A spus că ea nu bea alcool, dar a ridicat paharul. 

În următorul minut, m-am dus la masă cu tupeu. Dacă n-avem tupeu la 72 de ani, când naiba să avem?”

Ilie Năstase își amintește că a intrat în vorbă cu Ioana, doar că aceasta era convinsă că fostul jucător de tenis este căsătorit. ”Da, dar pe 23 septembrie o să divorțez”.

După ce au ținut legătura telefonic, Ilie Năstase a invitat-o într-o vacanță în Italia. ”Aveam nevoie de o persoana așa, să trec peste divorț”, a concluzionat Ilie Năstase, adăugând că: ”Dacă o să ne înțelegem, o să ne și căsătorim”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies