Cum a devenit o fostă gimnastă ”îngeraș” Victoria’s Secret

Cum a devenit o fostă gimnastă  îngeraș  Victoria rsquo;s Secret
Citeste mai mult despre: Taylor Hill, Victoria Secret,
Data: 20 Septembrie 2018
La 22 de ani, Taylor Hill se află în top 20 al celor mai bine plătite modele din lume.

Taylor a devenit îngeraș Victoria’s Secret în 2015, devenind astfel cel mai tânăr model al faimoasei mărci de lenjerie intimă.

Pentru superba tânără, pasionată de gimnastică, tranziția către viața de îngeraș a fost neașteptată, aceasta presupunând întâlniri cu stiliști, make up artiști, purtători de cuvânt, corespondenți social media, fotografi sau gărzi de corp.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill) on

Născută în Colorado, prima alegere a lui Hill a fost gimnastica de performanță. Aceasta spune că sportul a învățat-o ce înseamnă disciplina în muncă, ”ceea ce acum se traduce printr-un riguros plan de exerciții zilnic”.

La 14 ani, a început să se gândească la modelling, după ce a făcut un pictorial ”la o fermă din mijlocul pustiului”, iar fotograful a fost atât de încântat de ea încât a îndemnat-o să meargă la oraș, unde să poată fi descoperită. 

Mai târziu, fotograful a devenit agentul ei, dar nu înainte ca tatăl lui Hill să îi dea binecuvântarea. Ambii părinți au insistat să o însoțească la Los Angeles, unde aceasta a semnat imediat cu Ford Agency.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@coachkforest kicking my ass with some sumo deadlifts ???? ???? @victoriasport

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill) on

Hill a lucrat, de atunci, pentru Lancôme, Topshop, Jimmy Choo, Miu Miu, Vivienne Westwood și mulți, mulți alții. Spune că tranziția de la viața din Colorado la cea de model cu contracte internaționale a fost extrem de derutantă, pentru că în adolescență era ”atât de înaltă și avea o postură greșită” și, în general, era nefericită în preajma prietenilor săi: ”După ce am început să lucrez ca model, toți acei oameni care nu vorbeau cu mine au început să-mi dea mesaje pe Facebook, de genul: Hei, îți amintești de mine? Iar eu mă gândeam: Mda, îmi amintesc cât de rău erai cu mine!”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Worked my little booty off on “Gymnastics day” for Love Advent Day 10 ???? it’s been 8 years since I’ve done gymnastics so I was shocked I could even still keep myself upright ???? thank you to @kegrand and @thelovemagazine for Letting me have a little fun and explore what I’m capable of! To all the ladies out there, love your bodies, they are strong and you are capable of more than you know, #STAYSTRONG, and be sexy for you! (Pardon my form like I said it’s been 8 years lol also I know girls don’t do rings) Director @philpoynter Fashion Editor @sallylyndley Makeup @hungvanngo Hair @luke_chamberlain shot at @dogpound and trained by @dara__hart and @kirkmyersfitness ????

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill) on

Taylor Hill este unul dintre modelele care vor defila în curând pentru show-ul Victoria’s Secret 2018.

Foto: Getty, Instagram
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO