Cum a pierdut moștenitoarea F1 Petra Ecclestone 4,3 milioane de lire sterline

Cum a pierdut moștenitoarea F1 Petra Ecclestone 4,3 milioane de lire sterline
Citeste mai mult despre: Petra Ecclestone, afacere,
Data publicarii: 10 Octombrie 2018
Data actualizare: 10 Octombrie 2018
Celebrul său tată, boss-ul Formulei 1 Bernie Ecclestone, a avertizat-o că acest lucru s-ar putea întâmpla.

Moștenitoarea Petra Ecclestone a avut parte de un an tumultuos. La finalul lui 2017, i-a intentat divorț soțului ei, James Stunt, după ce judecătorul a hotărât că aceasta nu mai poate locui alături de el. 

Deși, la ora actuală, ea trăiește la Los Angeles, iar el - la Londra, Petra (29 de ani) nu se poate desprinde încă de trecut.

Ultimele cifre făcute publice pentru Stark & Co, compania de fashion pe care Petra a înființat-o în 2011, la doar o lună după ce ea și Stunt s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii de 12 milioane de lire sterline, la Roma, arată cu aceasta a pierdut aproape 4,3 milioane de lire sterline, consemnează Daily Mail. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stil i P1 (@stilip1) on

Sursa de inspirație pentru numele casei de modă a fost tatăl Petrei, miliardarul Bernie Ecclestone, care a spus că ideea de afaceri este ”complet nebunească”.

La acea vreme, Petra declara: ”Nu este totul despre mine - nu este vorba despre o geantă Petra Ecclestone. Este o geantă Stark. Este o diferență uriașă”. Gențile de lux și poșetele, făcute din piele de piton sau aligator, valorează între 400 și 3000 de lire sterline.

În 2008, Petra Ecclestone a lansat o firmă de haine bărbătești, Form, care a dat faliment după 14 luni. Recent, aceasta a luat în considerare ideea de a desființa compania Stark, însă mai apoi s-a răzgândit. 

Foto: Getty, Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies