Cum a reacționat fosta nevastă a lui Chris Pratt când aflat că actorul se recăsătorește

Cum a reacționat fosta nevastă a lui Chris Pratt când aflat că actorul se recăsătorește
Autor: Dan L. Brumar
Data: 15 Ianuarie 2019
Anna Faris (42 de ani) a flat de pe Instagram că fostul ei soț a cerut-o de nevastă pe fiica lui Schwarzenegger.

Chris Pratt și Anna Faris au fost căsătoriți din 2009 până anul trecut. Divorțul lor s-a finalizat amiabil, cei doi obținând custodie comună asupra fiului lor, Jack. Actrița a aflat de pe Instagram că Pratt se căsătorește cu Katherine Schwarzenegger și a postat un comentariu drăgălaș la postarea fostului ei soț.

Sunt atât de fericită pentru fiecare dintre voi! Felicitări!”, le-a transmis Anna Faris celor doi. Actrița locuiește în prezent împreună cu fiul lor, Jack, în vârstă de șase ani. Nici Chris nu stă prea departe de cei doi, actorul luându-și angajamentul să nu locuiască la mai mult de opt kilomentri depărtare de fiul său.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

Chris Pratt nu e singurul care și-a refăcut viața amoroasă. Fosta lui soție a început o relație cu cineastul Michael Barrett încă din luna noiembrie 2017, cu aproape un an înainte de finalizarea divorțului.

Deși au fost căsătoriți vreme de opt ani, cei doi nu au avut niciun ban de împărțit. Cei doi actori au semnat un contract prenupțial în 2009, astfel încât niciunul nu a putut pretinde nimic din averea celuilalt.

Citește și: Chris Pratt se face „băiat frumos” pentru Katherine? Ce regim alimentar a adoptat actorul
 

Christ Pratt, care a făcut bani frumoși cu rolurile din Gardienii Galaxiei și Jurrasic World, are o avere de 40 de milioane de dolari. Fosta sa soție, cunoscută în special pentru aparițiile din seria Scary Movie, a acumulat o avere de 20 de milioane de dolari. 

FULLSCREEN
Cum a reacționat fosta nevastă a lui Chris Pratt când aflat că actorul se recăsătorește
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO