Cum a reacționat Kate Middleton când Prințul William s-a despărțit de ea, chiar înainte de nuntă

Cum a reacționat Kate Middleton când Prințul William s-a despărțit de ea, chiar înainte de nuntă
Data publicarii: 05 Septembrie 2018
Data actualizare: 15 Septembrie 2022
Aparent, despărțirea dintre Kate Middleton și Prințul William a fost atât de devastatoare, încât ea a plecat din Anglia pentru un timp. 

Înainte de a fi căsătoriți și a avea trei copii împreună, relația dintre Prințul William și Kate Middleton a fost destul de complicată, marcată de despărțiri și împăcări. Cei doi s-au cunoscut în timpul facultății dar, în 2007, aceștia au decis să ia o pauză, iar Kate a părăsit, pentru un timp, țara. 

La acea vreme, Prinţul William avea 24 de ani, iar  acesta a hotărât să se despartă de Kate Middleton pentru că simţea că dispăruse toată "distracţia" din relaţia lor, după cum a dezvăluit publicaţia The Mail. 

Aşadar, într-un weekend, prinţul i-a dat întâlnire iubitei şi i-a spus în faţă că este cazul ca ei doi să se despartă. 

"S-a aşezat lângă ea şi i-a spus direct, nu a luat-o pe ocolite", preciza un apropiat al lui William la acea vreme. După aceea, prinţul a mărturisit unui prieten: "Sunt prea tânăr pentru toate astea. Îmi place să-mi trăiesc viaţa ca un bărbat de 24 de ani. Nu am nevoie să mă aşez la casa mea. Toată distracţia a dispărut din relaţie".

Kate Middleton a primit vestea cu "tristeţe şi disperare", pentru că ea îşi imagina căsătoria drept următorul pas. Așa că a ales să plece în Irlanda, într-o vacanță prelungită, alături de mama ei și de câțiva prieteni, printre care și artista irlandeză Gemma Billington, consemnează www.harpersbazaar.com.  

Câteva luni mai târziu, cei doi s-au împăcat, iar în timpul logodnei care a urmat, prințul a declarat: “Da, ne-am despărțit pentru un timp scurt. Dar doar pentru că eram amândoi foarte tineri, încercam să ne dăm seama cine suntem cu adevărat, aveam caractere foarte diferite”. În cadrul aceluiași interviu, Kate Middleton a mărturisit că "nu a fost foarte fericită" cât privește despărțirea lor, dar a realizat că aceasta a transformat-o într-o persoană mai puternică. 

Sursă foto: Getty 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!