Cum a reacționat Rihanna la acuzațiile care îi sunt aduse fostului iubit

Cum a reacționat Rihanna la acuzațiile care îi sunt aduse fostului iubit
Citeste mai mult despre: Chris Brown, Rihanna,
Data: 25 Ianuarie 2019
Rihanna a spus într-un interviu că s-a simțit „îngrozitor” când a aflat că fostul iubit a fost arestat în Paris, luni dimineață, sub acuzația că ar fi violat o fată de 24 de ani.

„Rihanna speră că aceasta va fi o lecție pentru Chris. Ea crede că el greșește foarte mult atunci când își alege oamenii în care are încredere. E conștientă că el s-a schimbat foarte mult (în bine) în ultimii zece ani, dar simte că prin aceste decizii neinspirate pune în pericol inclusiv relația pe care o are cu Royalty, fiica lui. Se simte îngrozitor, ține foarte mult la el și nu îl crede în stare de așa ceva. E sigură că adevărul va ieși la iveală.”, a spus un apropiat al Rihannei, citat de site-ul TMZ. 

Fostul iubit al Rihannei a fost arestat la începutul săptămânii, în Paris, după ce a fost acuzat de viol de o tânără în vârstă de 24 de ani.

Brown a negat acuzațiile prin intermediul avocatului lui, dar și prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram. 

„Vreau să fie clar. E totul fals. Este o dovadă de lipsă de respect la adresa fiicei şi familiei mele. Aeastă acuzație nu e compatibilă cu caracterul meu.", a scris Brown pe Instagram. 

Rapperul a fost reținut de procuratura din Paris luni dimineață, alături de alți doi suspecți - garda sa de corp și un prieten apropiat, al cărui nume nu a fost dezvăluit.

Brown a mai fost chemat în instanță sub aceeași acuzație și în urmă cu un an. El e mai cunoscut, însă, pentru incidentul din 2009, când a bătut-o pe Rihanna.

Incidentul, deosebit de violent, a ținut, la acea vreme, prima pagină a publicațiilor din toată lumea. 

Cu toate astea, la scurt timp de la incident, Rihanna scria pe Instatagram: „Forgiveness wins" (n.r. iertarea câștigă). 

De atunci, cei doi au mai lansat două piese împreună: "Nobody's Business" si "Put It Up", care între timp a fost ștearsă de pe YouTube de Def Jam, label-ul care o reprezintă pe Rihanna.

Update: între timp a reacționat și avocatul lui Chris Brown, care a spus că rapperul a decis să o dea în judecată pe femeia care l-a acuzat de viol. 

Vezi și: 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies