Cum a recreat Macaulay Culkin o scenă din “Singur acasă” pentru a-i convinge pe fani să poarte masca de protecție

Cum a recreat Macaulay Culkin o scenă din Singur acasă pentru a-i convinge pe fani să poarte masca de protecție
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 08 Octombrie 2020
Data actualizare: 08 Octombrie 2020
Cine nu a văzut măcar o dată seria “Singur acasă” cu simpaticul Kevin McCallister? Macaulay Culkin, cel care i-a dat viață puștiului, le-a făcut o surpriză fanilor și a recreat o scenă celebră din îndrăgita serie.

În contextul pandemiei de coronavirus, actorul în vârstă de 40 de ani a vrut să-și încurajeze urmăritorii să se protejeze de virus și să poarte mască. El a recreat o scenă memorabilă din seria care l-a făcut celebru. 

Macaulay s-a fotografiat purtând o mască de protecție inedită, lângă un tablou în care apare Empire State din New York. Postarea s-a viralizat rapid datorită măștii care avea imprimată figura uimită a personajului Kevin McCalister. Este vorba despre scena din prima serie în care puștiul își dă cu apă de colonie pe față, apoi țipă. Scena le-a plăcut atât de mult producătorilor, încât au folosit-o și pentru posterele de promovare a filmului. Actorul le-a scris celor peste peste 1 milion de fani să se protejeze și să poarte mască de protecție. Fotografia a adunat peste 5.000 de comentarii și printre cei care s-au amuzat de ideea actorului s-a numărat și Natalie Portman. 

FOTO: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Reacția concurenților după ce bandiții se întorc în Fermă. Ce avantaje vor avea față de săteni și orășeni

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies