Cum a recreat Macaulay Culkin o scenă din “Singur acasă” pentru a-i convinge pe fani să poarte masca de protecție

Cum a recreat Macaulay Culkin o scenă din Singur acasă pentru a-i convinge pe fani să poarte masca de protecție
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 08 Octombrie 2020
Data actualizare: 08 Octombrie 2020
Cine nu a văzut măcar o dată seria “Singur acasă” cu simpaticul Kevin McCallister? Macaulay Culkin, cel care i-a dat viață puștiului, le-a făcut o surpriză fanilor și a recreat o scenă celebră din îndrăgita serie.

În contextul pandemiei de coronavirus, actorul în vârstă de 40 de ani a vrut să-și încurajeze urmăritorii să se protejeze de virus și să poarte mască. El a recreat o scenă memorabilă din seria care l-a făcut celebru. 

Macaulay s-a fotografiat purtând o mască de protecție inedită, lângă un tablou în care apare Empire State din New York. Postarea s-a viralizat rapid datorită măștii care avea imprimată figura uimită a personajului Kevin McCalister. Este vorba despre scena din prima serie în care puștiul își dă cu apă de colonie pe față, apoi țipă. Scena le-a plăcut atât de mult producătorilor, încât au folosit-o și pentru posterele de promovare a filmului. Actorul le-a scris celor peste peste 1 milion de fani să se protejeze și să poarte mască de protecție. Fotografia a adunat peste 5.000 de comentarii și printre cei care s-au amuzat de ideea actorului s-a numărat și Natalie Portman. 

FOTO: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Reacția concurenților după ce bandiții se întorc în Fermă. Ce avantaje vor avea față de săteni și orășeni

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!