Cum a reușit Melania Trump să arunce la gunoi 96.000 de dolari din banii contribuabililor americani în doar 6 ore

Cum a reușit Melania Trump să arunce la gunoi 96.000 de dolari din banii contribuabililor americani în doar 6 ore
Citeste mai mult despre: Melania Trump,
Autor: Redactia
Data publicarii: 05 Noiembrie 2018
Data actualizare: 05 Noiembrie 2018
Prima Doamnă e din nou în atenția presei din Statele Unite după ce jurnaliștii au aflat cât costă o noapte la hotelul Intercontinental Semiramis, din Cairo. 

Astfel, potrivit presei din Statele Unite, reiese că Melania a cheltuit aproape 16.000 de dolari pe oră din banii contribuabilor americani cu ocazia vizitei sale în Africa, cu escală în Egipt.

Presa a prezentat în facsimil factura emisă de hotel pe numele Departamentului de Stat American, dar, spre dezamăgirea tuturor, factura nu conține și o listă explicită a serviciilor decontate. Nu se știe, prin urmare, de ce servicii de lux s-ar fi putut bucura Melania cât a stat acolo. 

Ca și cum nu era de ajuns, purtătorul de cuvânt al administrației prezidențiale a înrăutățit totul cu declarația pe care a dat-o presei în urma materialelor apărute. 

Stephanie Grisham, purtătorul de cuvânt al administrației prezidențiale, a precizat că Prima Doamnă nici măcar nu a înnoptat în hotel și că Mealnia nu a petrecut acolo decât 6 ore.

Cu alte cuvinte, șederea ei (de numai șase ore) i-a costat pe contribuabilii americani nu mai puțin de 96.000 de dolari.

De ce nu divorțează Melania de Trump? 

Prima Doamnă a fost recent în atenția presei și prin prisma declarațiilor unor surse din anturajul prezidențial. Astfel, Hollywood Life scrie că Melania Trump e devastată la gândul că soțul ei ar putea fi reales Președinte al Statelor Unite în 2020.

Potrivit Hollywood Life, care citează o sursă din anturajul prezidențial, Melania se teme că, dacă Trump va fi reales președinte, nu va mai putea divorța de el, așa cum plănuiește.

„Melania se pregătește deja de viața pe care o va duce în afara Casei Albe fără soțul ei. Donald i-a promis că o va lăsa să divorțeze după ce își încheie mandatul la Casa Albă. [...] Melania e foarte fericită că mandatul lui e pe cale să se termine și visează cu ochii deschiși la ziua în care va împărți casa doar cu fiul ei, Barron. A spus că nu mai rezistă încă patru ani.”, a spus sursa citată de Hollywood Life. 

În urmă cu cu o vreme, presa tabloidă a speculat și pe marginea motivului care o oprește pe Melania să divorțeze de Donald Trump. 

Omarosa Naigault Newman, fost angajat la Casa Albă în timpul administrației Trump, a făcut atunci câteva dezvăluiri.

În volumul pe care l-a lansat de curând, Omarosa susține că Melania nu divorțează de Trump pentru că acesta o amenință că îi va invalida cetățenia, ceea ce, pentru Melania, ar reprezenta ,,umilirea supremă”, susține Omarosa. 

Potrivit aceluiași fost angajat, se pare că Trump ar fi amenințat-o pe Melania că o va deporta în Slovenia (țara ei natală) dacă depune actele de divorț pe durata președinției lui. 

,,Donald știe cum și-a dobândit ea cetățenia. Nu a fost legal, asta pot să vă spun. Și, cum el știe foarte bine cum a înșelat Melania autoritățile pentru a căpăta dreptul de a rămâne în Statele Unite, îi e foarte ușor să ceară o investigație și să îi retragă soției sale cetățenia. Cu alte cuvinte, poate să o deporteze. Președintele e un om foarte răzbunător și soția sa știe asta, prin urmare nu va risca să divorțeze de el pe durata mandatului.”, spune Omarosa.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies