Cum a șocat Prințul Harry pasagerii unui zbor spre Transilvania

Cum a șocat Prințul Harry pasagerii unui zbor spre Transilvania
Citeste mai mult despre: printul Harry, low cost, Transilvania,
Data: 28 Decembrie 2018
Prințul Harry obișnuiește să călătorească în țări din toată lumea, dar acum câțiva ani, când a venit în Transilvania pentru a petrece Paștele, acesta a șocat pasagerii care l-au recunoscut.

În această toamnă, Prințul Harry (33 de ani) și soția sa, Meghan Markle (37 de ani) au programat un turneu oficial în Australia și Noua Zeelandă. Ca membru al Familiei Regale, Harry călătorește adesea peste hotare, atât în vizite de lucru, cât și în vacanțe personale.

Foto: Getty

Acum câțiva ani, acesta a venit în România pentru a petrece Paștele, la invitația contelui Tibor Kalnoky. Harry, a cărui avere este estimată undeva la 30 de milioane de lire sterline, a fost surprins într-un zbor low cost cu destinația Transilvania.

La acea vreme, utilizatorul de Twitter Tasya Hodges scria:  “Doamne Dumnezeule, prințul Harry tocmai a urcat în avionul meu spre România!! Cu Wizz Air!!”, consemnează Express.co.uk

În acel moment, Palatul Buckingham nu a confirmat vizita în România, declarând că a fost vorba despre un weekend cu prietenii apropiați.

Harry a fost surprins însă de jurnaliștii locali făcând cunoștință cu oamenii din partea locului, plimbându-se pe motocicletă cu prietenii sau gustând țuică.

Nu a fost prima dată când Prințul Harry a fost văzut pe zboruri comerciale ieftine. După nunta verișoarei sale, Zara Tindall, acesta a ales să se întoarcă din Scoția cu EasyJet, o companie aeriană low-cost.

În 2014, a călătorit la Dallas cu American Airlines, iar în 2015, a ajuns în Namibia cu Air Namibia. De asemenea, anul acesta, Prințul Harry a dus-o pe Meghan într-o vacanță pe Coasta de Azur, ajugând la destinație cu o cursă de linie a companiei British Airways.

FULLSCREEN
Cum a șocat Prințul Harry pasagerii unui zbor spre Transilvania
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO