Cum ar arata protagonistii din Game of Thrones daca ar fi personaje Disney

Cum ar arata protagonistii din Game of Thrones daca ar fi personaje Disney
Citeste mai mult despre: Game of Thrones, personaje Disney,
Data publicarii: 21 Martie 2018
Data actualizare: 21 Martie 2018
Sezonul 8 al serialului Game of Thrones va avea doar sase episoade, insa acestea vor dura aproape doua ore fiecare. Avand in vedere ca fanii productiei-fenomen mai au de asteptat pana la marea premiera,doi artisti a decis sa le ofere tuturor o serie de imagini reinterpretate cu personajele lor favorite. 

Fernando Mendoca si Anderson Mahanski si-au imaginat cum ar arata celebrele personaje din Game Of Thrones, daca serialul HBO ar fi produs de Disney. 

Astfel, ei i-au transformat pe Arya Stark, Cersei Lanister, The Hound, Jon Snow, Daenerys Targaryen si alti protagonisti in personaje de desene animate. Creatiile lor fac acum senzatie pe internet si i-au cucerit pe fanii din intreaga lume. 

White Walker


Arya Stark si The HoundJon SnowCersei Lanister

Vezi mai multe imagini aici!


Filmarile noului sezon au inceput in luna octombrie 2017 si, conform jurnalistilor de la Variety, fiecare episod va costa aproximativ 15 milioane de dolari. 

Pentru a evita posibile divulgari, ultimul sezon Game of Thrones va avea fimate mai multe finaluri. Producatorul isi doreste sa evite astfel situatiile neplacute ivite in timpul difuzarii sezonului sapte.  

Game of Thrones a fost lansat pe 17 aprilie 2011 si a avut un succes remarcabil, reusind sa se transforme de-a lungul anilor intr-un adevarat fenomen la nivel international.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies