Cum ar fi aratat Ariel daca ar fi provenit din alt ocean. Imaginile cu una dintre cele mai iubite printese Disney

Cum ar fi aratat Ariel daca ar fi provenit din alt ocean. Imaginile cu una dintre cele mai iubite printese Disney
Data: 24 Octombrie 2016
Potrivit Disney, Ariel si familia ei ar proveni din Oceanul Atlantic, mediu care le-ar fi influentat aspectul fizic. Te-ai intrebat insa ce ar fi schimbat la ea daca ar locui in alta parte?

Daca ar fi trait in preajma Marii Bariere de Corali, Ariel ar fi avut atat coada, cat si pielea si parul foarte frumos colorate intrucat ar imita mediul inconjurator ei. Apele curate si lumina ar transforma-o, potrivit lui Joseph Shaw, profesor la Indiana University School of Public and Environmental Affairs.

"Ariel ar fi avut un aspect special si ar fi fost micuta, de dimensiuni care sa ii permita sa se ascunda printre corali de pradatorii care ar fi vanat-o", a specificat specialistul in evolutie acvatica pentru editorii Buzzfeed.

Foto: Disney / Monique Steele pentru BuzzFeed

Daca ar fi fost o sirena in Oceanele intinse, ar fi avut un aspect foarte uniform. "Ar fi fost rapida, foarte sociabila si s-ar fi folosit probabil de un limbaj aparte pentru a comunica usor cu celelalalte sirene, de care ar fi avut nevoie pentru a calatori", a specificat specialistul.

Foto: Disney / Monique Steele pentru BuzzFeed

"In aceste zone, Ariel ar fi avut o culoare mai inchisa pe spate si una mai deschisa pentru abdomen pentru ca doar asa s-ar fi putut camufla si ascunde de pradatori", a spus profesorul Joseph Shaw.

Daca ar fi fost originara din Oceanul Arctic, Micuta Sirena ar fi avut un ten foarte palid, care i-ar fi permis sa se ascunda printre ghetari de eventualii pradatori "In plus, ar fi fost mai plinuta pentru ca ar fi avut nevoie de grasime pentru a se incalzi in apele inghetate. Ar mai fi fost si foarte inceata intrucat metabolismul nu i-ar fi permis sa dezvolte aceeasi mobilitate ca a vietatilor din largul oceanelor, de exemplu", a specificat specialistul.

Foto: Disney / Monique Steele pentru BuzzFeed

Nu in ultimul rand, daca ar fi fost o vietate din adancul oceanelor, Ariel ar fi aratat ca un monstru marin. "Din cauza intunericului, ea nu ar fi putut sa vada si ar fi dezvoltat alte membre sau extensii fizice care ar fi ajutat-o sa estimeze si determine distantele. In plus, ar fi avut o culoare aparte, care sa-i atraga pe cei din aceeasi specie."

Foto: Disney / Monique Steele pentru BuzzFeed
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO