Cum ar reacționa William dacă unul dintre copiii lui ar fi gay. Prințul a vorbit în premieră pe acest subiect

Cum ar reacționa William dacă unul dintre copiii lui ar fi gay. Prințul a vorbit în premieră pe acest subiect
William, Kate și Prințul Louis
Citeste mai mult despre: Printul William, gay,
Data publicarii: 26 Iunie 2019
Data actualizare: 27 Iunie 2019
Recent, prințul William a declarat că-și va sprijini din tot sufletul copiii, indiferent de orientarea lor sexuală.

Viitorul rege al Marii Britanii a vorbit despre acest lucru în fața unui grup de tineri care au fost dați afară din casă de părinți din cauza orientării lor sexuale. William (37 de ani) a mărturisit că a discutat recent, pe acest subiect, cu soția sa, Kate.


Citește și: Meghan și Harry, susținători ai comunității gay, printr-un mesaj emoționant: ”Iubirea e iubire”

Ducele de Cambridge a vizitat o organizație de caritate LGBT din estul Londrei care ajută tinerii obligați să trăiască pe străzi din cauza orientării lor sexuale sau care sunt transsexuali.

Un tânăr homosexual, care nu a dorit să-i fie dezvăluită identitatea, l-a întrebat pe William: ”Dacă unul dintre copiii tăi, cândva, în viitor, îți va spune: ”sunt gay sau sunt lesbiană”, cum ai reacționa?”.

Prințul a declarat: ”Evident, din partea mea nu va fi nicio problemă”.

Cu toate acestea, prințul a mărturisit că se teme că prințul George (5 ani), prințesa Charlotte (4 ani) și prințul Louis (1 an) ar putea fi ”persecutați” pentru că aceștia sunt, cu toții, moștenitori ai tronului. 

William a spus că a discutat cu soția sa, Kate, pe acest subiect și crede că orietarea sexuală al copiilor săi ar putea fi motiv de persecuție, având în vedere poziția acestora în familia regală. 

Știi ceva, chiar m-am gândit recent la acest lucru pentru că am primit aceeași întrebare de la câțiva părinți. Cred că nu te gândești la asta până nu ești tu însuți părinte și cred - evident - că ar fi absolut ok din partea mea.

Singurul lucru care m-ar îngrijora este cum va fi interpretat de public acest lucru - având în vedere poziția copiilor mei în familia regală.   

Eu și Catherine am vorbit mult pe tema asta și sunt puțin îngrijorat, nu pentru că ei ar putea fi gay, ci pentru felul în care cei din jur ar reacționa și ar percepe acest lucru. Cred că presiunea ar fi foarte mare pe ei”.

Foto: Getty

  • Kate si WilliamVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies