Cum ar suna replicile de agatat daca le-ai auzi din gura unei femei? Un clip in care barbatii si femeile fac schimb de roluri

Cum ar suna replicile de agatat daca le-ai auzi din gura unei femei? Un clip in care barbatii si femeile fac schimb de roluri
Citeste mai mult despre: replici de agatat, barbat, femeie, roluri,
Data publicarii: 17 Decembrie 2012
Data actualizare: 04 Februarie 2013
Un regizor din Statele Unite ale Americii a creat un scurt film, plecand de la ideea de inversare a rolurilor dintre femei si barbati. Jay Diaz a reusit sa ofere o perspectiva asupra femeilor in rolul barbatilor intr-o seara obisnuita dintr-un club.

Filmul postat pe Youtube si numit "The Flipside (Bar)" / "Roluri inversate (la Bar)" a starnit atentia multor useri din comunitatea online. Momentan videoclipul regizorului american a reusit sa stranga peste doua milioane de vizualizari. 

In timpul acestui film sunt prezentate diverse ipostaze in care femeile preiau rolul barbatilor si ii abordeaza pe acestia intr-un mod destul de agresiv.

Practic, rolurile sunt inversate pentru a scoate in evidenta la ce tratamente sunt supuse in general femeile atunci cand ies intr-un club sau intr-un bar.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!