Cum arată acum actorul care l-a interpretat pe tânărul Forrest Gump

Cum arată acum actorul care l-a interpretat pe tânărul Forrest Gump
Citeste mai mult despre: Forrest Gump, copil,
Data: 13 Ianuarie 2020
De curând, s-au împlinit 25 de ani de la lansarea filmului ”Forrest Gump”, rol pentru care Tom Hanks a fost premiat cu o statuetă Oscar.

Dacă Hanks este un nume extrem de vizibil în lumea filmului, puștiul care l-a interpretat pe Forrest Gump în copilărie nu mai are nicio legătura cu showbizul.

Citește și: Tom Hanks și-a schimbat din nou look-ul! Iată cum arată actorul după ce și-a lăsat barbă

De altfel, Michael Conner Humphreys, care acum are 34 de ani, tocmai a terminat un stagiu de 18 luni în Irak, acesta fiind acum soldat în armata Statelor Unite. 

În emisiunea CBS ”Sunday Morning”, aceasta a declarat că, pentru el, serviciul militar este mult ”mai relevant” în viața lui decât faptul că a jucat într-un film care a câștigat șase premii Oscar, inclusiv pentru cea mai bună peliculă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Conner Humphreys (@michaelconnerhumphreys) on

Născut în Mississippi, Michael Conner Humphreys nu mai jucase niciodată în filme înainte de a i se oferi rolul tânărului Forrest Gump. Tom Hanks, care a avut rolul lui Gump la maturitate, și-a modelat personajul după felul natural, autentic de a vorbi al lui Humphreys. 

În 2005, după ce a absolvit liceul, Michael a hotărât să se înroleze în armată. ”Am simțit că este datoria mea. Pentru că asta înseamnă să fii cetățean al acestei țări. Este ceva ce trebuie să faci”, a declarat acesta pentru CBS. 

În armată, Michael a primit de la colegii săi porecle precum "Gumphreys," "Gumpy" sau "Gump". În timpul carierei sale ca soldat, acesta a fost detașat pentru 18 luni în Irak. 

Foto: Profimediaimages.ro

  Vezi și: Top 3 actrițe care au fost forțate să joace intr-un film pe care nu și-l doreau

FULLSCREEN
Cum arată acum actorul care l-a interpretat pe tânărul Forrest Gump
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO