Cum arată acum actorul din ”Karate Kid”. Ralph Macchio a împlinit 58 de ani

Cum arată acum actorul din Karate Kid . Ralph Macchio a împlinit 58 de ani
Citeste mai mult despre: Karate Kid, Ralph Macchio,
Data publicarii: 16 Aprilie 2020
Data actualizare: 25 Decembrie 2020
Puștiul preferat al adolescentelor în anii '90 este acum un respectabil actor de 58 de ani, care mărturisește că nu s-ar mai întoarce la filmele gen ”Karate Kid”.

Ralph Macchio a jucat în trei filme ”Karate Kid” și un spin-off intitulat ”Cobra Kai”, însă acum spune că nu s-ar mai întoarce la genul acesta de pelicule. Actorul de 58 de ani avea 23 de ani când a intrat prima oară în rolul legendarului puști Daniel LaRusso, în filmul cu arte marțiale ”The Karate Kid” (1984). 

Citește și: Jaden Smith, atent si protector cu iubita lui. Cum a fost surprins actorul din Karate Kid alaturi de blonda superba

El și regretatul Pat Morita, care a avut rolul domnului Miyagi, au format unul dintre cele mai apreciate duo-uri pe marele ecran, atrăgând un număr imens de fani. 

Macchio l-a interpretat pe Daniel LaRusso și în următoarele două filme, apoi puștii din anii '90 au fost încântați să-l revadă, la 34 de ani după filmul original, în serialul de televiziune ”Cobra Kai” - în care Karate Kid se maturizase și devenise tată. Pentru că serialul a avut succes, au existat discuții despre producția unui nou film ”Karate Kid”, cu Daniel și distribuția originală. Ralph Macchio nu este însă de acord. Actorul crede că filmele cu supereroi s-au impus pe piață și nu au mai lăsat loc și de alte genuri.

Într-un interviu pentru Forbes, Macchio a declarat: ”S-a discutat, dar nu cred că este un proiect care va apărea în curând pe marile ecrane. La momentul de față, marile case de producție se concentrează pe filmele cu supereroi, care au acaparat cinematografele. Este dificil”.

Actorul a explicat, în continuare, că ”frumusețea de a spune povestea personajelor” prin intermediul serialului decât printr-o peliculă pentru marele ecran este că ”permite personajelor să respire”. 

Foto: Getty 

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies