Cum arată acum Blanket, unicul copil biologic al lui Michael Jackson. A împlinit 17 ani

Cum arată acum Blanket, unicul copil biologic al lui Michael Jackson. A împlinit 17 ani
Citeste mai mult despre: Blanket Jackson, 17 ani, avere,
Data: 03 Martie 2020
Când Michael Jackson a murit, acum 10 ani, a lăsat în urmă trei copii, Paris Jackson, Prince Michael Jackson și Prince Michael Jackson II. 

Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la 50 de ani. Regretatul Rege pop a fost căsătorit cu asistenta medicală Debbie Rowe între 1996 și 1999, care i-a dăruit doi copii, concepuți prin fertilizare in vitro: Prince și Paris. 

Citește și: Fosta menajeră a lui Michael Jackson: „Mi-au spus că-mi taie gâtul dacă spun ce știu”

Născut pe 21 februarie 2002, Blanket, pe numele său real Prince Michael Jackson II, este aparent singurul copil biologic al superstarului Michael Jackson și ultimul său moștenitor. 

La ora actuală, acestuia îi place să i se spună B.G sau Bigi.

Blanket a fost conceput, ca și frații săi mai mari, prin inseminare artificială, folosindu-se materialul genetic al tatălui său. Totuși, nici în zilele noastre nu s-a aflat cine este mama surogat, care i-a dat naștere lui Prince Michael Jackson II. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bigi Jackson (@bigijacksonfp) on

Când Blanket avea doar nouă luni, s-a aflat în centrul unui imens scandal, după ce tatăl său l-a scos pe balconul hotelului, agitându-l în aer, ca să-l vadă toți fanii strânși la fața locului.

Mai târziu, Jackson a declarat că regretă ceea ce a făcut, insistând că nu ar fi pus niciodată în pericol viața copilului. 

”Îmi cer scuze pentru cele întâmplate. Am fost prins în emoția momentului. Nu aș pune niciodată intenționat în pericol viața copiilor mei”, a declarat Michael Jackson, prin intermediul avocatului, în 2002. 

După moartea sa, Blaket a fost luat în custodie de bunica sa, Katherine Jackson. Totuși, mai târziu, aceasta i l-a încredințat pe Blanket vărului acestuia de 34 de ani, T.J. Jackson. Spre deosebire de frații săi, acesta este extrem de discret și, la ora actuală, urmează cursurile Buckley School, din Sherman Oaks, California. 

Blanket, la fel ca și Prince și Paris, primește o alocație anuală de 8 milioane de dolari. 

Foto: Getty, Instagram
 

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies