Cum arată acum celebra Xena, la 24 de ani de la apariția serialului

Cum arată acum celebra Xena, la 24 de ani de la apariția serialului
Citeste mai mult despre: Xena, celebra actrita, cum arata acum, LGBT,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 12 Iunie 2019
Lucy Lawless a devenit una dintre cele mai îndrăgite actrițe de televiziune după difuzarea serialului "Xena, prințesă războinică" și reprezintă o emblemă a starurilor din anii 90'. 

Printre cele mai cunoscute seriale ale anilor 90, se numără și "Xena, printresa războinică", o producție care ne-a rămas în minte tuturor, ne-a făcut copilăria mai frumoasă și mai presus de tot, i-a oferit actriței o celebritate greu de egalat. 

Timp de 6 ani de zile, actorii serialului au fost în atenția presei internaționale, s-a scris mult despre ei, iar astăzi ne aducem aminte cu drag de personajele care ne-au marcat adolescența. 

Lucy Lawless va rămâne mereu XENA! 

Dacă ar fi să vorbim despre Lucy, actriţa n-a mai bifat de atunci un succes atât de răsunător precum cel cu rolul din serialul ”Xena”, deși a mai jucat în producții de succes precum "Spartacus" sau ”Ash împotriva răului”. 

În vârstă de 51 de ani, are 3 copii, doi băieți și o fată, din cele două căsnicii. Inițial a fost căsătorită cu Garth Lawless (căruia i-a păstrat numele), şi apoi cu Robert Tapert, alături de care este și în prezent căsătorită. 

Vezi Galerie foto mai jos! 

În ceea ce privește aspectul fizic, e clar că Lucy s-a schimbat radical în tot acești ani. De la părul lung și brunet, actrița are o tunsoare mai scurtă și este fix opusul, adică blondă. 

Este una dintre vedetele peste care anii au trecut fara a lasa amprente, la 51 de ani putand sa se laude cu un fizic de invidiat.

Ultimele sale apariții în online ne arată că este în continuare o apariție extrem de sexy, tânăra și vioaie. Evident, trecerea anilor se vede pe chipul ei, însă asta nu-i reduce din strălucirea pe care a avut-o întotdeauna. 

Recent, Lucy Lawless a luat parte la parada gay din Sydney, declarându-se o susținătoare a drepturilor omului.  

FULLSCREEN
Cum arată acum celebra Xena, la 24 de ani de la apariția serialului
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO