Cum arată acum David Beckham, după ce și-a făcut transplant de păr

Cum arată acum David Beckham, după ce și-a făcut transplant de păr
Citeste mai mult despre: David Beckham, transplant de par,
Data: 25 Septembrie 2018
Fostul fotbalist (43 de ani) a apărut recent la un eveniment cu o înfățișare complet schimbată.

De-a lungul timpului, David Beckham a fost admirat pentru frizurile sale excentrice. În ultima vreme, acesta începuse să-și piardă podoaba capilară, dovadă fiind imaginile de paparazzi surprinse la Miami, la începutul acestei luni.

Citește și

Citește și: Garajul lui David Beckham: cum arată mașinile pe care nu o să le conduci niciodată

Acum, David Beckham a participat la un eveniment în Hong Kong, fiind imaginea pe plan internațional a unei companii de asigurări. Pe scenă, fostul fotbalist a afișat un look nou, cu părul des, tuns scurt, și aparent vopsit într-o nuanță mai închisă.


 

Înfățișarea sportivului, care recent a umplut contul de Instagram cu fotografii din timpul vacanței sale în China, a dat naștere zvonurilor conform cărora acesta ar fi recurs la un implant secret de păr. 

”David a devenit unul dintre numeroșii bărbații de vârstă mijlocie care a apelat la un transplant de păr”, notează DailyMail. În ultimele luni, fotbalistul a încercat mai multe frizuri, pe care, adesea, a preferat să le acopere cu diverse șepci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

După ce a vizitat Marele Zid Chinezesc, David Beckham a comentat: ”Astăzi am avut ocazia să vizitez Marele Zid Chinezesc pentru prima oară în viață. Mă simt atât de norocos că slujba îmi permite să călătoresc și să văd locuri minunate ca acestea... UIMITOR”.

Foto: Splash, Getty, Instagram

FULLSCREEN
Cum arată acum David Beckham, după ce și-a făcut transplant de păr
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies