Cum arată acum Elena Marchidan de la ”Frumusețe pe muchie de cuțit”

Cum arată acum Elena Marchidan de la Frumusețe pe muchie de cuțit
Data publicarii: 16 Februarie 2022
Data actualizare: 16 Februarie 2022
Elena Marchidan a șocat o țară întreagă atunci când a participat la celebra emisiune Frumusețe pe muchie de cuțit. 

Ea a fost transformată complet, astfel încât la finalul ediției părea cu totul altă persoană. Medicii i-au refăcut dantura, i-au injectat botox în riduri și au făcut câteva alte intervenții pentru ca femeia să arate cu cel puțin zece ani mai tânără.

Elena Marchidan a suferit o transformare spectaculoasă, care i-a întrecut chiar şi propriile aşteptări. A sosit în emisiune cu foarte multe complexe, de care însă a scăpat cu ajutorul medicilor specialişti şi al stiliştilor. Cel mai mare defect al său era dantura: după şase sarcini, femeia în vârstă de 40 de ani nu mai avea nici un dinte sănătos.

Pe lângă dantura extrem de afectată, Elena era nemulţumită şi de nasul său, de surplusul de kilograme şi de sânii lăsaţi, complexe de care a scăpat prin rinoplastie, liposucţie şi ridicarea sânilor. După recuperare, femeia a făcut cunoştinţă cu stiliştii emisiunii, care i-au arătat ce minuni pot face un machiaj profesionist, o tunsoare îngrijită sau o rochie extrem de feminină. Iar la întâlnirea cu familia, Elena a tăiat respiraţia tuturor.

În toți acești ani, Elena Marchidan a avut grijă de aspectul ei fizic, astfel că diferența nu este atât de mare față de momentul în care a ieșit trasformată de pe platoul emisiunii ”Frumusețe pe muchie de cuțit”. 

Foto: Facebook

Cele mai tari idei de Valentine's Day!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!