Cum arată cântăreața Enya, la 57 de ani. Trăiește izolată într-un castel plin de pisici

Cum arată cântăreața Enya, la 57 de ani. Trăiește izolată într-un castel plin de pisici
Citeste mai mult despre: Enya, 57 de ani,
Data: 31 Decembrie 2018
La un moment dat, era mai bogată decât Adele, a vândut mai multe discuri decât One Direction și trăiește într-un castel, în vecinătatea lui Bono.

În ciuda fenomenalului succes pe care l-a avut ani la rândul, cântăreața irlandeză Enya nu a fost văzută niciodată într-un pub, ori implicată în vreo relație sentimentală cu un coleg din lumea showbizului. 

Una dintre prietenele ei apropiate a recunscut, pentru DailyMail: ”Nu este chiar cea mai amuzantă persoană din lume. Nu este genul de fată cu care să ieși la o bere”. 

În ciuda faptului că a vândut mai bine de 75 de milioane de discuri pe plan internațional, artista de 57 de ani, a cărei avere se ridică la 90 de milioane de dolari, nu a fost niciodată în turneu ca artist solo.

Aceasta preferă să-și petreacă viața retrasă, în castelul său vast de lângă Dublin, plin de pisici, refuzând să răspundă mesajelor primite de la fani. Până și rudele o văd foarte rar. Prietenii ei cei mai apropiați sunt pisicile, aceasta având la un moment dat mai bine de 20 de animăluțe de companie.

În izolarea sa, Enya refuză să asculte muzica altor artiști, iar odată a declarat că nu a cumpărat niciodată un album pentru a menține compozițiile sale cât mai originale posibile.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Cum arată acum Enya la 57 de ani. Trăiește izolată într-un castel plin de pisici
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO