Cum arată acum "fetița din dezastru" și care este adevărata poveste din spatele fotografiei

Cum arată acum  fetița din dezastru  și care este adevărata poveste din spatele fotografiei
Autor: Mihai Burlacu
Data: 14 August 2019
Este toată o adolescentă! Fetița din celebra fotografie care a făcut înconjurul lumii, a crescut

Zilnic observăm zeci de memeuri pe internet care ne aduc zâmbetul pe buze, însă trebuie să recunoaștem că sunt câteva care au făcut istorie și sunt virale chiar și după ani de la apariție. Pentru că majoritatea au apărut spontan ele pot reflecta numeroase situații în care ne-am regăsi. Așa s-a întâmplat și cu fotografia care a ajuns virală și a fost numită "Fetiță din dezastru".

 

Do you remember this girl? This is her in 12 years #disastergirlmeme #disastergirl

A post shared by Tᴀɴʏᴀ (@gurchenkotanya) on

Pe numele ei adevărat, Zoe Roth, avea doar patru ani în anul 2004, atunci când tatăl sau, David Roth, a decis să-i facă o fotografie fiicei sale în timp ce pompierii încercau să stigă un incediu alăturat. Deși cu toții ne ducem cu gândul că fetița ar fi incendiat casa din fotografie, adevarul nu stă chiar așa. Intr-o zi de duminica, Zoe se afla în casă și urmărea o emisiune la televizor, moment în care a auzit-o pe mama sa că o casă de pe stradă este in flăcari. Tatal fetiței, proaspăt posesorul unei camere digitale, a vrut să imortalizeze momentul și astfel a apărut faimoasa poza de pe internet. Chipul fetiței a ajuns să fie viral și s-au creat numeroase memeuri cu fotografia.

 

in my element (get it)

A post shared by zoë (@zoeroth) on

În august 2018, Zoe a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani, dar chipul ei a rămas neschimbat. Adolescenta a continuat să-și facă poze cu același zâmbet malefic, spre amuzamentul tuturor celor care o urmăreau pe rețelele de socializare.
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO