Cum arată acum fiica lui David Bowie și Iman. Tocmai a împlinit 18 ani

Cum arată acum fiica lui David Bowie și Iman. Tocmai a împlinit 18 ani
Citeste mai mult despre: David Bowie, fiica, Iman,
Data: 12 Septembrie 2018
  Alexandria Zahra "Lexi" Jones (18 ani) este singura fiică a regretatului David Bowie și a primului supermodel de culoare din istorie, Iman.

Deși nici David Bowie, nici soția sa, Iman, nu obișnuiau să dea interviuri , de câteva ori, au acceptat să vorbească despre viața lor de familie. Aceștia au recunoscut că, o dată cu venirea pe lume a fiicei, și-au schimbat complet stilul de viață.
Foto: Getty, Instagram

Lexi este unicul copil rezultat din căsnia lui Bowie cu Iman, deși fiecare dintre părinți mai are câte un moștenitor provenit din alte relații. Fiul lui Bowie, Duncan Jones - acum un faimos regizor la Hollywood - s-a născut în 1971, mama sa fiind Angie, fosta soție a cântărețului.

În 1978, Iman i-a dăruit o fiică, Zulekha, baschetbalistului Spencer Haywood.

În 2009, Iman mărturisea publicației Hello! care sunt diferențele între a avea un copil la 20 de ani față de a avea un copil la 50 de ani, spunând că nașterea lui Lexi a fost un miracol. ”Oamenii vorbesc despre miracolul nașterii. Nu. Este vorba despre miracolul concepției. Am apelat la fertilizare in vitro, dar nu s-a întâmplat nimic. Așa că am început să mă gândesc la adopție și am rămas însărcinată. Ăsta a fost, clar, un miracol!”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Montigo bye

A post shared by Lexi Jones (@lexi.zahra) on

 

În același interviu, Iman recunoștea că trăiește cele mai ”fericite vremuri” din viața ei, nașterea lui Lexi întărind relația dintre ea și David Bowie. ”Noi am fot dintotdeauna foarte apropiați, însă acum există între noi o fericire și o mulțumire aproape palpabile”. Conform Daily Mail, Bowie a cumpărat 25 de hectare de munte pentru a construi o casă de vacanță, în care el și familia să se bucure de intimitate și să ia o pauză de la viața lor agitată din New York.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

800-588-2300 EMPIRE, today

A post shared by Lexi Jones (@lexi.zahra) on

Conform the Mirror, regizorul Ivo Van Hove, un prieten apropiat, a dezvăluit că Lexi a fost una dintre cele mai mari motivații pentru artist, în timpul celor 18 luni în care acesta s-a luptat cu boala. ”Simțeam că el se zbate pentru viață. Voia să trăiască. Avea o fiică de 15 ani și își dorea mult să mai reziste, dar nu a fost posibil, din păcate”, a spus Van Hove. Din păcate, Bowie a pierdut lupta cu cancerul pe 10 ianuarie 2016. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love you???? '47-'16

A post shared by Lexi Jones (@lexi.zahra) on

FULLSCREEN
Cum arată acum fiica lui David Bowie și Iman. Tocmai a împlinit 17 ani
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO