Cum arată acum înspăimântătoarele gemene din ”The Shining”

Cum arată acum înspăimântătoarele gemene din  The Shining
Citeste mai mult despre: the shining, gemenele,
Data: 15 Octombrie 2019
Au trecut 39 de ani de la lansarea filmului ”The Shining”/Strălucirea, ecranizarea romanului lui Stephen King, cu Jack Nicholson în rolul principal.

Filmul care l-a consacrat pe Jack Nicholson la Hollywood, grație replicii “Here’s Johnny”, este considerat unul dintre cele mai bune filme de groază din istorie. Produsă și regizată de Stanley Kubrick, în 1980, pelicula este inspirată din cartea lui Stephen King. 

Citește și: Cum arată Sylvester Stallone după filmările ultimului capitol din seria "Rambo"

Pasionații genului își amintesc cu siguranță de una dintre cele mai înspăimântătoare scene din istoria cinematografiei, cea în care apar cele două gemene în rochițe albastre pe holurile bântuite ale hotelului unde are loc acțiunea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by This Was Hollywood (@thiswashollywood) on

“Come and play with us, Danny, forever and ever, and ever”. 

Lisa și Louise Burns, surorile care le-au interpretat pe gemenele malefice, au declarat, ulterior că le-a plăcut la nebunie să lucreze în film. ”Oh, Doamne, a fost super. În fiecare zi, ne-am simțit de parcă eram invitate la o petrecere extrem de exclusivistă și noi eram cele mai tinere și mai norocoase persoane de acolo”, a spus Louise. 

”Stanley a dorit ca noi să fim pe platourile de filmare în fiecare zi, așa că între scene obișnuiam să ne jucăm cu ceilalți actori”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Terror Maniacs (@terrormaniacs) on

Deși gemenele au sperat că filmul The Shining le va lansa cariera, acum cele două femei de 51 de ani mărturisesc că s-a întâmplat exact opusul și că abia le-a oferit 15 minute de celebritate. 

Foto: Profimediaimages.ro, Instagram
 

Vezi și: Profil de celebritate - Gerard Butler

FULLSCREEN
Cum arată acum înspăimântătoarele gemene din ”The Shining”
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO