Cum arată acum Lucy din serialul Dallas. Charlene Tilton are acum 63 de ani

Cum arată acum Lucy din serialul Dallas. Charlene Tilton are acum 63 de ani
Data publicarii: 07 Mai 2020
Data actualizare: 28 Mai 2022
Charlene Tilton (61 de ani) trăiește singură din cauza pandemiei de coronavirus.

Actrița, în vârstă de 63 de ani, care este în prezent în carantină în Tennessee, a împărtășit că vrea să se ralieze cu vremurile pe care le trăim.

"Înainte de a se întâmpla toate acestea, m-am dus la librăria locală și m-am aprovizionat", a declarat pentru Fox News fosta vedetă „Dallas”. „Așa că am citit și meditat foarte mult. Am făcut, de asemenea, o mulțime de chat-uri pe Zoom cu prietenii, ceea ce a fost minunat. Jucăm jocul Trivia două ore în fiecare sâmbătă și este o adevărată revoltă. ”

„Am făcut și multe clase online”, a explicat ea. „Am făcut un curs pentru Instagram, deoarece nu mă descurc deloc pe rețelele de socializare. Văd atâția oameni care fac o mulțime de lucruri creative pe rețelele de socializare, astfel încât este un moment interesant pentru a învăța”.

De asemenea, actrița a dezvăluit că acestă pandemie de coronavirus a făcut-o să-i aprecieze pe șoferii de camioane din țară, care se numără printre cei care își riscă sănătatea personală pentru a se asigura că rafturilor din magazine sunt pline și spitalele primesc aprovizionarea necesară.

Tilton a subliniat că acum mai mult ca oricând oamenii ar trebui „să trăiască în credință, nu în frică”.

„Trebuie să fii responsabil”, a explicat ea. „Nu poți alerga fără mască. Trebuie să te gândești la alții și nu doar la tine. Și când vine vorba de izolare, nu privesc acest lucru ca fiind singur. Privesc acest lucru ca timpul de care ai nevoie pentru tine, timp pentru a crește în siguranță. Mi-am petrecut timpul cu Biblia, meditând și exersând cât pot de mult când nu gătesc. "

Tilton a mai spus că faptul că a rămas în legătură cu familia, prietenii și chiar cu unii dintre colegii ei din serialul „Dallas” a fost un lucru esențial pentru a-și păstra optimismul în privința viitorului.

"Suntem încă foarte apropiați", a spus Tilton. „Avem atât de multe amintiri grozave încât ne place să retrăim momentele din serial. Suntem încă o familie. ”

Foto: Getty

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!