Cum arată acum ”Nemuritorul”. Adrian Paul a împlinit 60 de ani

Cum arată acum  Nemuritorul . Adrian Paul a împlinit 60 de ani
Citeste mai mult despre: Adrian Paul, Nemuritorul,
Data: 03 Iunie 2019
A rămas în istorie pentru rolul din ”The Highlander”/”Nemuritorul”, serial în care nu îmbătrânea niciodată. 

Adrian Paul a împlinit, recent, 60 de ani și, după felul în care arată, pare desprins din producția care l-a consacrat. 

Citește și: De ce a refuzat Emilia Clarke rolul din ”Fifty Shades of Grey”

A apărut în peste 35 de filme și în mai multe seriale de televiziune, dar rolul pentru care a rămas celebru este cel din ”Highlander”/Nemuritorul, în care îl interpretează pe războinicul scoțian Connor MacLeod, blestemat să rămână tânăr pentru totdeauna. 

Adrian Paul s-a născut în Anglia, dintr-o mamă italiană și tată englez, în adolescență fiind pasionat de fotbal. La 18 ani, a început să lucreze la o bancă și, până să plece în Statele Unite pentru a urma o carieră în actorie, a fost model, coregraf și dansator. 

Pentru rolul din ”The Highlander” a fost cooptat în câteva minute: ”Am venit la o întâlnire care se ținea într-un hotel din West Hollywood. Erau câțiva producători și agenți de casting, toți într-o cameră. Am fost primul actor care li s-a părut acceptabil pentru rol, ceea ce este ciudat pentru că ei căutaseră deja în New York, căutaseră în Londra. Când m-am așezat, le-am spus: ”Nu trebuie să mai căutați. Tocmai v-ați găsit Nemuritorul”. Le-am spus asta jumătate în glumă, jumătate serios. Lor le-am părut îngâmfat, dar am avut dreptate: în cele din urmă, am primit rolul”. 

La ora actuală, Adrian Paul a împlinit 60 de ani. ”Mi-aș fi dorit ca oamenii să-mi spună că faima nu durează. Când ești tânăr actor crezi că, dacă joci într-un film sau un serial important, ești aranjat pe viață. Doar că faima nu este importantă. N-ar trebui să fie moștenirea noastră. Ceea ce lăsăm în urmă nu este celebritatea, ci felul în care ne purtăm cu oamenii din jur, schimbările pe care le facem, atât timp cât suntem pe Pământ”, a mărturisit într-un interviu Adrian Paul. 

Foto: Getty, Facebook

Vezi și: În viteză cu Tico conduși de Andrei Aradits: "Tico se măsoară în capre putere"

FULLSCREEN
Cum arată acum ”Nemuritorul”. Adrian Paul a împlinit 60 de ani
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO