Cum arată acum Osvaldo Rios, celebrul actor din telenovela “Kassandra”

Cum arată acum Osvaldo Rios, celebrul actor din telenovela Kassandra
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 20 Ianuarie 2022
Data actualizare: 20 Ianuarie 2022
În anii ’90, Osvaldo Rios era adorat de femeile din lumea întreagă și făcea furori în telenovela “Kassandra”, acolo unde o avea parteneră pe Coraima Torres. 

Cariera sa impresionantă a fost umbrită însă de numeroasele scandalurile în care a fost implicat. Osvaldo a iubit multe femei, iar cu trei dintre ele a și ajuns în fața altarului. Femeile din viața sa l-au părăsit însă pe rând și l-au acuzat în repetate rânduri de violență domestică. 

În 2004, actorul de telenovele a fost condamnat la 3 luni și jumătate de închisoare, după care a fost eliberat condiționat.

“Poate că nu aş fi omul care sunt astăzi dacă nu ar fi trebuit să trăiesc asta, am făcut un curs de aproape doi ani despre cum să îţi controlezi furia şi am absolvit cu onoare”, a spus actorul în urmă cu câțiva ani într-un interviu. 

Osvaldo Rios a fost căsătorit de trei ori și are trei băieți: Giuliano, Alessandro și Osvaldo.

Mariajul cu Sully Diaz a durat mai puțin de un an, iar cel cu Carmen Dominicci s-a terminat după trei ani. Osvaldo s-a însurat cu actrița Geraldine Fernandez în 2000 și a divorțat patru ani mai târziu. Cea din urmă i-a dăruit și doi copii. Puțin știu că Osvaldo Rios i-a furat inima și Shakirei, pe când artista avea doar 20 ani. Din 2015, actorul se iubește cu Ivelin Giro, o actriță cubaneză. 

Actorul de origine portoricană a ajuns la vârsta de 61 de ani, însă este într-o formă de zile mari. Drept dovadă stau pozele pe care le postează pe contul de Instagram. 

Recent, actorul s-a fotografiat la bustul gol, iar fanii au fost impresionați de mușchii și pătrățelele de pe abdomen. 

Cea mai recentă producție în care a jucat Osvaldo Rios se numește „Marcelo” și este o comedie lansată în 2019. El are propria casă de producție și se implică în numeroase acțiuni caritabile. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram/ Profimedia Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!