Cum arată acum Roberta Anghel, dansatoarea sexy de la Românii au talent. Tânăra face furori pe Instagram

Cum arată acum Roberta Anghel, dansatoarea sexy de la Românii au talent. Tânăra face furori pe Instagram
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 07 Octombrie 2022
Data actualizare: 07 Octombrie 2022
Roberta Anghel este una dintre concurentele care au făcut senzație la Românii au talent. În sezonul 11 al concursului, numărul ei de dans a încins imaginația publicului masculin. 

Roberta Anghel a venit la Românii au Talent, sezonul 11, cu un număr provocator de dans, care i-a lăsat muți de uimire pe unii spectatori aflați în sală. 

Roberta are 26 de ani,s-a născut în Focșani, dar acum locuiește în București. Inițial, a făcut zece ani de atletism de performanță și arbitraj de fotbal, după care a fost atrasă de dans. 

„Am arbitrat timp de doi ani la liga a 5 a la băieți. Mama și bunica mea m-au susținut în tot ce am făcut și cu sport și cu dans și cu arbitraj. Mă consider o femeie sexy”, a spus Roberta în prezentarea sa de la Românii au talent. 

Prin activitatea sa de antrenoare fitness, Roberta a ajutat foarte mulți oameni să slăbească sau să se mențină într-o formă fizică bună. Drept dovadă stau numeroasele postări pe Instagram de la clienții mulțumiți. 

Roberta continuă să-și uimească admiratorii pe rețelele sociale cu imagini incendiare în lenjerie intimă sau în costum de baie. Multiplele antrenamente au ajutat-o să obțină un abdomen cu pătrățele, de invidiat. (vezi în galeria foto de mai jos cu a pozat topless)

 

„Ești o foarte mare bunăciune”

„Waaaa.. supremaa!”

„Tare frumoasă și sexy”

„Sexy rău de tot”, sunt doar câteva din reacțiile admiratorilor la poza de mai sus. 


Sursă foto: Instagram/ roberta.anghel


Vezi dansul Robertei Anghel de la Românii au talent în materialul video de mai jos. 


 

  • Roberta AnghelVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies