Cum arată acum Vlad Ciobanu. La 5 ani, puștiul a ridicat în picioare publicul de la Românii au talent

Cum arată acum Vlad Ciobanu. La 5 ani, puștiul a ridicat în picioare publicul de la Românii au talent
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 26 Octombrie 2021
Data actualizare: 01 Decembrie 2021
Vlad Ciobanu este copilul minune care, la vârsta de 5 ani, cunoștea peste 100 de poezii și a ridicat sala în picioare, în sezonul 10 „Românii au talent” cu poezia sa patriotică „Unire, frați români”. 

În 2020, Vlad Ciobanu a câștigat premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro la „Românii au talent”. Băiatul, originar din Chișinău, a revenit pe scenă și în 2021. El a recitat o frământare de limbă, impresionând juriul cu istețimea sa. 

În prezent, Vlad are 6 ani și este foarte activ pe rețelele sociale. El a devenit popular și pe YouTube, publicând pe canalul său diverse filmulețe în care recită poezii celebre. 

Vlad nu s-a oprit aici. El studiază pianul, șahul, participă în piese de teatru pentru copii și diverse spectacole. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

„O poezie ca să îți iasă bine, trebuie făcută cu gesticulație și cu intonație. Să nu te prostești. Mie îmi place să spun poezii pentru că îmi place să vin la Românii au talent. E o scenă mare și mie îmi place pe scenă”, a spus micuțul concurent înainte de a urca pe scena de la Românii au talent, în sezonul 11. 

Lui Vlad îi plac poeziile lui Florin Piersic și visează să-l întâlnească. 

Întrebat de Florin Călinescu ce vrea să se facă atunci când va fi mare, Vlad a răspuns că vrea să devină actor și președinte. 
 

Cu banii câștigați la premiul de originalitate ( în 2020) și-a deschis un cont de economii și vrea să strângă bani pentru a-și cumpăra o casă.


Sursă foto: facebook/ Vlad Ciobanu 

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies