Cum arată acum Slash, legendarul chitarist al trupei Guns N' Roses

Cum arată acum Slash, legendarul chitarist al trupei Guns N  Roses
Citeste mai mult despre: Slash Guns N Roses, slash,
Data: 27 Noiembrie 2018
A fost admirat de milioane de fani și arată la fel de bine și la 53 de ani.  

Are un look iconic, dar puțini știu cum arată legendarul Slash la 53 de ani.

Slash a făcut câteva fotografii pentru un interviu pe care l-a acordat recent revistei Revolver.

În acest interviu el a lăsat să se înțeleagă și că trupa ar mai vrea să lanseze un ultim album. 

In foto: Slash

,,Vrem să facem ceva, da. Am fost în turneu și o să mai avem încă unul în Asia, în noiembrie. Apoi poate vom lua în calcul și varianta asta, o să vedem.”, a declarat Slash în interviul acordat revistei Revolver. 

El a lăsat să se înțeleagă că trupa vrea să scoată încă un album și spre finalul interviului, când a spus: ,,Mi-a fost reamintit cât a însemnat trupa noastră pentru fani. E un sentiment ireal. După ce am stat atât de mult timp departe de acest sentiment și știind cât entuziasm și dragoste ne-au arătat oamenii de-a lungul timpului... mă simt privilegiat, onorat. Cu toții simțim că le datorăm fanilor un ultim omagiu.”

În același interviu Slash a mai spus că nu mai știe care e locul rockului în peisajul muzical din ziua de astăzi, dar că speră, totuși, ca acest gen muzical să nu devină unul desuet. 

,,Am crescut cu acest gen de muzică și iubesc ceea ce fac, dar observ și eu că tinerii nu mai ascultă rock. Nu cred că rock 'n' roll-ul trebuie să sune ca ceva din trecut, dar nu am o soluție pentru aducerea lui în actualitate.”, a spus el. 


Slash e unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați chitariști ai tuturor timpurilor. Publicații precum Time sau Rolling Stone l-au inclus mereu în topul celor mai importanți chitariști din istoria muzicii rock, iar în 2012, alături de colegii săi de trupă, el a fost inclus și în Rock and Roll Hall of Fame. 

În septembrie, Slash a lansat albumul "Living the Dream", de pe care a fost extras single-ul "Driving Rain". Slash a susținut și două concerte în România, în 2013 (la Sala Palatului) și în 2015 (la Arenele Romane). Tot de două ori a concertat la București și fronman-ul trupei, Axl Rose, alături de Guns N Roses. 

FULLSCREEN
Cum arată acum Slash, legendarul chitarist al trupei Guns N' Roses
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO