Cum arată acum Taylor Lautner, vârcolacul sexy din ”Twilight”

Cum arată acum Taylor Lautner, vârcolacul sexy din  Twilight
Citeste mai mult despre: Twilight, Taylor Lautner,
Data: 13 Februarie 2019
Actorul Taylor Lautner, care a devenit celebru datorită rolului Jacob din seria ”Twilight”, a împlinit de curând 27 de ani.

Luni, Taylor Lautner și-a serbat ziua de naștere, iar la petrecerea de pomină dată în cinstea lui a participat inclusiv colega sa din ”Twilight”, Kristen Stewart. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Lautner (@taylorlautner) on

Lautner a postat mai multe fotografii de la eveniment, alături de comentariul: ”Mulțumesc pentru cea mai frumoasă zi de naștere din istorie. Nu am fost mai surprins în viața mea”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cj Romero (@cjscissorhands) on

Printre invitații de la petrecere, s-au aflat și iubita actorului, Taylor Dome, sau Patrick Schwarzenegger. Acesta din urmă, fiul lui Arnold Schwarzenegger, a postat, la rândul lui, imagini de la petrecere, inclusiv cu Taylor Lautner suflând în lumânările de pe tort. 

”La mulți ani, prietene”, a scris Schwarzenegger. ”Ești la jumătatea lui 54”.

Singura absență notabilă a fost nimeni altul decât Robert Pattinson, adică Edward Cullen, rivalul personajului lui Taylor Lautner din ”Twilight”. 

În luna septembrie a anului trecut, Robert Pattinson a vorbit despre ideea de a relua seria filmelor ”Twilight”. ”Am vorbit, la propriu, cu agentul meu despre acest lucru”, a declarat actorul pentru publicația Variety. ”Mă atrage ideea de a juca din nou un personaju de 17 ani. Trebuie să apelez la botox”, a spus el râzând. 

Foto: Getty, Instagram
FULLSCREEN
Cum arată acum Taylor Lautner, vârcolacul sexy din ”Twilight”
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO