Cum arată Bella, fiica adoptivă a lui Nicole Kidman și a lui Tom Cruise. Tânăra apare foarte rar pe rețelele sociale

Cum arată Bella, fiica adoptivă a lui Nicole Kidman și a lui Tom Cruise. Tânăra apare foarte rar pe rețelele sociale
Data publicarii: 26 August 2020
Data actualizare: 26 August 2020
Isabella 'Bella' Cruise, în vârstă de 27 de ani, apare foarte rar în public, alegând, spre deosebire de părinții ei, să-și trăiască viața departe de lumina reflectoarelor.

Recent, Bella a postat pe Instagram o poză cu ea, purtând o șapcă bărbătescă, îmbrăcată într-un sacou negru. „Tot ce sclipește este aur .. oh, stai, este doar un alt filtru de Instagram”, a scris în dreptul postării.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All that glitters is gold.. oh wait, it’s just another Instagram filter

A post shared by Bella Kidman Cruise (@bellakidmancruise) on

Fosta studentă de artă, Bella își ține viața privată și, de obicei, postează doar imagini cu desenele ei pe rețelele de socializare. Bella, care se descrie în contul ei de biografie pe Instagram ca fiind „om” și „artistă”, își prezintă, de asemenea, abilitățile de fotograf.

Contul ei include un link către magazinul său online, unde vinde tricouri, huse pentru telefon și imprimeuri care poartă design-uri interesante, începând de la 25 de dolari.

Bella a fost adoptată de părinții ei, Nicole și Tom, în 1992, iar trei ani mai târziu, cuplul celebru l-au adoptat și pe fratele biologic al Bellei, pe Connor.

Nicole, 53 de ani și Tom, 58 de ani, au divorțat în 2001, după mai bine de un deceniu de căsătorie, când Bella avea doar opt ani. Cei doi au împărțit inițial custodia copiilor lor, dar Nicole nu mai are o relație bună cu Bella și Connor de ani buni.

La fel ca tatăl lor, Bella și Connor sunt practicanți ai scientologiei - mișcare religioasă esoterică controversată, creată în 1952 de scriitorul american de literatură științifico-fantastică L. Ron Hubbard.

Faptul că Nicole nu este membră a religiei controversate face probabil ca ea să fie „o persoană suprimantă”, iar scientologii sunt încurajați să se „deconecteze” de astfel de persoane, deoarece sunt considerate o barieră pentru creșterea spirituală.

Sursă foto: Instagram Bella Kidman Cruise / Getty

Vezi și: Ce așteptări are Emilian Oprea de la noul sezon din VLAD?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!