Cum arată Betty cea urâtă. Actrița este schimbată complet la 46 de ani

Cum arată Betty cea urâtă. Actrița este schimbată complet la 46 de ani
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 06 Septembrie 2019
Data actualizare: 06 Septembrie 2019
În anii 2000, "Betty cea urâtă" se transforma într-un adevărat fenomen în toată lumea, inclusiv în România, moment în care postul Acasă TV înregistra audiențe record cu telenovela columbiană care avea să-i aducă faima internațională celebrei actrițe Ana Maria Orozco. Anii au trecut, însă cum arăta acum actrița, la 18 ani după încheierea serialului? 

Au trecut aproape două decenii de când "Betty cea urâtă" aducea un zâmbet pe fețele tuturor, într-o perioadă mai puțin fericită pentru români. Povestea secretarei care prinde un post într-o casă de modă și ajunge să se indragostească de șeful ei, deși fizicul nu o ajuta deloc, avea să cucerească inimile tutoror, pentru că era altceva... un altfel de telenovelă în acele vremuri. 

Ajunsă la 46 de ani, Ana Maria Orozco nu mai amintește deloc de perioada anilor 2000, fiind în continuare o femeie extrem de atrăgătoare și activă pe rețelele de socializare. 

Deși nu a mai avut nici un rol care să se ridice la nivelul de popularitate pe care i l-a adus Betty, actrița se bucură de o faimă foarte mare în țara ei chiar și în prezent. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????❤️ @gabrielcarvajalfoto/ @alejandrodelgado629

A post shared by Ana M Orozco (@anaorozcoof) on

Cu toate acestea, valul succesului nu i-a fost foarte plăcut actriței „A fost totul foarte intens și tot ce este în exces se transformă în ceva rău. A fost un pic copleșitor, dar am putut să mă opresc și să-mi iau puțin timp pentru mine", a declarat actrița, referindu-se la faptul că s-a speriat pentru că, brusc,  presa voia să știe cât mai multe lucruri din viața ei privată. „Nu aveam nimic de ascuns, dar mi s-a părut dificil. Am fost tot timpul mai rușinoasă și îmi plăcea să stau la  adăpost. Asta am simțit și mi s-a părut mai important să mă dedic familiei mele'", a mai explicat aceasta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️???????? En alguna calle de mi Bogotá...

A post shared by Ana M Orozco (@anaorozcoof) on

De asemenea, de-a lungul carierei, Ana a acceptat un proiect al revistei SOHO, care i-a propus sa pozeze nud pentru coperta revistei, lucru destul de curajos pentru o actrita de telenovele.

Vezi primul epsiod din Lacrimi de Iubire 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies