Kylie Jenner este cea mai tânără miliardară din istorie. Cum arată casa ei 

Kylie Jenner este cea mai tânără miliardară din istorie. Cum arată casa ei
Citeste mai mult despre: Kylie Jenner, casa,
Autor: Redactia
Data publicarii: 04 Septembrie 2019
Data actualizare: 04 Septembrie 2019
Cu toții știm de ipostazele incendiare în care pozează sau de aroganțele pe care Kylie Jenner le face, dar puțini știu cum arată căminul miliardarei.

La 22 de ani, Kylie Jenner deține atât un imperiu al produselor cosmetice, dar și o casă impresionantă , la care alții doar ar putea visa. Lux și opulență, acestea sunt cuvintele ce descriu căminul vedetei.

Modelul a postat pe contul ei de Instagram imagini cu diverse părți din casa sa, de-a lungul timpului, iar fanii au fost hipnotizați de ceea ce “adăpostește” căminul vedetei.

Holul de la intrare

Kylie a postat o poză cu holul de la intrare cu câteva zile înainte de ziua ei de naștere, atunci când partenerul ei, Travis Scott, a „decorat” întreaga cameră cu flori și petale de trandafiri. Holul a fost amenajat și de Sfântul Valentin , atunci când a adăpostit coroane imense de trandafiri în formă de inimă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Camera lui Stormi

Așa cum v-ați imaginat, camera lui Stormi arată exact ca o cameră de prințesă.  Începând de la culoarea camerei până la cea a mobilierului, totul este un colorat în nuanțe pastelate de roz. Și hăinuțele fetiței fac parte din aceeași paletă de culori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stormi Webster (Fanpage) (@stormijenwebster) on

Sufrageria

Dacă celelalte camere sunt viu colorate, sufrageria divei iese un pic din tipar. Contrastul dintre nuanțele de negru și alb este „îndulcit” de roșul de pe rochia vedetei. Totodată, decorul este animat de prezența vazelor cu flori.  Piesa mobiliară care atrage cel mai mult atenția este canapeaua suspendată, locul preferat al celor doi cățeluși ai modelului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

Bucătăria

Nu știm sigur dacă vedeta a pregătit acele delicatese, dar știm că are o bucătărie impresionantă. Pentru că este important să arate bine tot timpul, Kylie a avut grijă să pună oglinzi inclusiv în bucătărie. Design-ul spectaculos a fost atent gândit, astfel că toate piesele se potrivesc de minune, ca într-un puzzle, mai puțin mașinuța celei mici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

Camera lui Kylie

Camera lui Kylie este colorată ca și în cazul camerei celei mici cu nuanțe pastelate de roz. Diferența este că dormitorul vedetei seamănă izbitor cu un sanctuar al îndrăgostiților. Centrul de interes nu este șemineul, ci tabloul de deasupra acestuia, care seara luminează și creează un cadru extrem de romantic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Camera de make-up

Peruci, machiaje, lumini, ce-ți poți dori mai mult ca și femeie?! Pentru că vedeta se consideră o prințesă, nu puteau lipsi culoarea roz și  tablourile cu Barbie. Camera de make-up a lui Kylie arată mai degrabă ca un templu de înfrumusețare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

Camera de filme

Când ești faimosă nu mai trebuie să mergi la cinema ca oamenii obișnuiți, iar Kylie a găsit o soluție pentru această problemă. Modelul are propia ei cameră, unde poate viziona filme alături de cei dragi . Scaunele de la cinema au fost înlocuite cu mai multe canapele și, bineînțeles, nu lipsesc nici micile gustări.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

 
Dressing-ul

Munții întregi de haine, pantofi și ținute, asta ascunde garderoba lui Kylie Jenner. Am putea spune că în loc de dressing, vedeta deține un întreg mall.


 
 
 
 
 
 
 
 
 VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies